Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar!
Žloutnutí listů může být způsobeno buď nedostatkem dusíku,nebo nedostatečnou zálivkou,nebo přelíváním,ale to asi ne,protože jsou svěšené směrem dolů.
Takže zkus přihnojit....
Problémy s listy viz-zde- http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=61404
Pěstu zdar!
zdravím, vypadá to moc pěkně. Dobrá genetika, jen mi příjde, že tím hnojivem, především krystalonem tomu moc nepomůžeš. Co se týče hnojení automatů, na růst tomu dej pokoj. A na květ bych sáhl po něčem lepším než je krystalon. Možná sklidím kritiku, ale jsem zastánce bio, zkus Biobiz. Mám s ním dobré zkušenosti a není třeba tak dlouhý flush.
Zdravím, jo s AppleManem souhlasím.
Chtěl bych te ještě poprosit jestli bys na konci growu udělal nejake porovnání kytek, popřípadě která odrůda se ti zda odolnější s většina pakicema, chutnejsi atd. Prijde mi to objektivni,protoze predpokladam ze se vsem venujes zhruba stejne,myslim tim hnojeni,zem,svetlo... Zvažuju totiž syrupa a zajímalo by me jak si stojí o proti konkurenci od stejně znacky.Predem dík a at to pekne kvete :-)