Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » 2,5 metrová rostlina, zastřihnout?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Mystery
Mysterious Grower

Karma uživatele Mystery - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mystery - 93% Pěstitelská

2,5 metrová rostlina, zastřihnout? Příspěvek č. 1

Zdravím, mám takový menší, no lepší slova budou větší problém.

Zasadil jsem si na zahradě 2 rostlinky, jenže jsem je sázel moc brzo a teď z nich mám 2,5 metrů velké obry. Problém je ten, že už moc vykukují přes plot a jsou tak nějak na ráně, moc viditelné. Potřeboval bych je nějak redukovat. Myslíte si, že bude bez problému jim třeba o půl metru zkrátit hlavní stonek? Jde mi hlavně o to, abych rostlinu moc nestresoval, případně abych moc nezničil úrodu. Největší kvalitu předpokládám na tom hlavním stonku.

Ještě bych chtěl podotknou, že na ohýbání není místo, a odrůdy jsou Haze x Sk #1 (vlastní cross) a AK48.

Díky za nápady, poznatky nebo rady, můžu přidat i nějaké to foto, nemám problém je zajít vyblejskout.

Old Post 04-07-2012 v 19:44 PM
Mystery je offline   Profil uživatele Mystery   Find more posts by Mystery   Foto galerie člena Mystery   Click here to Send Mystery a Private Message   Add Mystery to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mystery! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benjichaouat
Stálý Člen

Karma uživatele benjichaouat - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Jestli nechces strihat, tak zabij do zeme kolik a pomalu ji pritahuj k zemi.muzes ji tak drzet v jake vysce chces, jen to bude chtit casem koliku vic. vyplati se to, to mi ver.

Old Post 04-07-2012 v 19:55 PM
benjichaouat je offline   Profil uživatele benjichaouat   Find more posts by benjichaouat   Foto galerie člena benjichaouat   Click here to Send benjichaouat a Private Message   Add benjichaouat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
emk
Stálý Člen

Karma uživatele emk - 80% PěstitelskáKarma uživatele emk - 80% PěstitelskáKarma uživatele emk - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Nestrihaj, skus SuperCropping:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22341

Old Post 04-07-2012 v 20:12 PM
emk je offline   Profil uživatele emk   Find more posts by emk   Foto galerie člena emk   Click here to Send emk a Private Message   Add emk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mystery
Mysterious Grower

Karma uživatele Mystery - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mystery - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Ok, díky za tipy :-) Na SuperCropping právě nemám místo, o tom jsem už slyšel :-) To s tím kolíkem určitě zkusím.

Old Post 04-07-2012 v 20:30 PM
Mystery je offline   Profil uživatele Mystery   Find more posts by Mystery   Foto galerie člena Mystery   Click here to Send Mystery a Private Message   Add Mystery to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mystery! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
emk
Stálý Člen

Karma uživatele emk - 80% PěstitelskáKarma uživatele emk - 80% PěstitelskáKarma uživatele emk - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

ono je to viac menej to iste

Old Post 04-07-2012 v 21:48 PM
emk je offline   Profil uživatele emk   Find more posts by emk   Foto galerie člena emk   Click here to Send emk a Private Message   Add emk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamajl
Stálý Člen

Karma uživatele Jamajl - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

pošli foto kytiček

Old Post 27-07-2012 v 09:14 AM
Jamajl je offline   Profil uživatele Jamajl   Find more posts by Jamajl   Foto galerie člena Jamajl   Click here to Send Jamajl a Private Message   Add Jamajl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
benjichaouat
Stálý Člen

Karma uživatele benjichaouat - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

A jeste jeden postreh, na kterej jsem zapomel, je to magnet na plisne.musis vedet kdy ohnout :-).

Zatmívačka a jiná překvapení
Sweet seeds in the open air
Jak jsem zase jednou vařil....
benjiho chilli radovánky

Old Post 01-08-2012 v 20:12 PM
benjichaouat je offline   Profil uživatele benjichaouat   Find more posts by benjichaouat   Foto galerie člena benjichaouat   Click here to Send benjichaouat a Private Message   Add benjichaouat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mystery
Mysterious Grower

Příspěvek č. 8

No přišel jsem na to, že nemám místo ani na ohýbání, takže jsem ji na férovku sestříhal. Jako bonus je teď ještě větší, než před zastřižením. Rovnou sem položím ještě jeden dotaz ... Už vám někomu kytky nakvétají? Nemám teď na mysli AF modely :-)

Old Post 01-08-2012 v 20:56 PM
emk
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

minuli rok mi zacal DP Durban cca 1-3.8. tento rok idem Mazara, ten takto skoro asi nepopjde

Old Post 02-08-2012 v 05:40 AM
stajn
Nový Člen

Karma uživatele stajn - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Nevím proč ale já mam na kytkách už tak 5cm paldy a jedna 3,5m se už tak prohýbá že se bojím o ulomení větví budu ji muset každou větev podepřít.Takto brzo jsem kytky v takovémto květu ještě neměl.

Old Post 03-08-2012 v 09:02 AM
stajn je offline   Profil uživatele stajn   Find more posts by stajn   Foto galerie člena stajn   Click here to Send stajn a Private Message   Add stajn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás