Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar. Je možné kytku v nádobě během růstu / položením nádoby / " naohýbat " do tvaru ležatého Z ? Samozřejmě na podpěrách nad zemí. Bude-li druhý obyb např v 1 1/2 m, pojede kytka nahoru ? Jak bude reagovat ? Možná bude dostávat více slunce a půjde lépe schovat. Za názory díky.
Nic se toho neboj klidně to i zlom (neutrhni) ono si to buď udělá kolénko, nebo nic, ale rozhodně to poroste dál, jinak jak psal Viridis opravdu to tu je, ale já sem narozdíl od něho línej to hledat, jinak co se týče lémání-tak tušim, že Walhalla si z nějaké větve udělal harmoniku-je tam i fotka, ale sem línej
vetsinou ohejbam kyti ,ale ne dm nad zemi ,to je az moc velkej extrem pro mne .kytce to vubec nevadi ,jestli ma dost svetla ,tak se akorat otoci nahoru ,rekl bych ze to neni na skodu .delam to z duvodu ze mam vetsinou kyti az moc velky ...
NECO PODOBNYHO SEM SKOUSEL LONI VE SKLENIKU ALE POMOCI ZAVAZICEK A PROVAZKU.kYTKY SE OHEJBYLY CELKEM PODDAJNE ALE PAK MOJE POCINANI UTLA SOUSEDKA(SWINE)TAGZE SE MI NEPOVEDLO ODELAT LEZATEJ PLUTEKK SE SALAMAMA SVISLE VZURU . ALE KYTKY VYDRZI FUCK DOST I DYS JE ZLOMIS(KDEKOLI).
No dobrý je dát až naklíčíte tu nadobu na málo světlý místo ona se dost vytáhne a pak ji ohýbat a mám vyskoušeno že bobrý ja prostrčit jí buřírkou a ohýbat tu bužírku(když tak ji rozříznout podélně).
Protože stromek jse má ohýbat dokud je mladej
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!