Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na svůj Windowsí desktop si můžete umístit okno s aktuálním děním na Groweru. Postup je následující:
Pravým tlačítkem kliknout na plochu -> Active Desktop -> Customize My Desktop. (obr. uprostřed)
Na záložce Web zaškrtnout plochu jako HTML stránku a vytvořit novou. (obr. nahoře)
Adresu (URL) vyplnit jako http://grower.cz/forum/latest.php.
Upravit velikost okna. (obr. dole)
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
OK, hezký a abych řekl po pravdě, tak sem funkci aktive desktop dosud nepoužil.
Měl bych jedno přání. Ať vypadá okno aktive desktop, tak jak vypadá umístěhí grower.cz/forum. Tam vidím kdo je na G. A hlavně menu (Můj grower, chat,....)
dík
Ještě je tu jedna věc, která sem nepatří, ale......
Ve středu 26.3.03 sem se nemohl dostat na G (jsem LAN connect), ve čtvrtek sem se už dostal a dneska taky. Avšak načítání stránek (o těch s grafikou nemluvě) je nesnesitelně zdlouhavé. Navíc na chatu neúnosné. Co se stalo? Mohl bys nám to nějak ozřejmit?
dík
zdar Vaší neustávající snaze o zlepšení G
ahoj MuT
Tak sem to zkousel a ono mi to neslo .Vsechno bylo v pohode akorat kdyz to synchronizovalo stranky tak to hodilo error a potom se mi na plose zobrazilo jenom okno a v nem napsano neco ve smyslu pokud tento link ma fungovat kontaktujte webmastera serveru
Please help me
Thanks
,,Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až ho budeš opouštět ,, Konfucius ,,Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky; chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit o pochopení.,,
Maurois
CypressPce: chyba bude pravděpodobně na tvé straně. Zkoušel jsem to na několika konfiguracích a šlapalo to spolehlivě. S Windows to chce trpělivost .
MUT: jasně, už chystám pár novinek, přehled on-line členů, poslední PMka, buddy list. Vše se bude zobrazovat podle uživatelského nastavení .
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
ahoj a dík za odpověď .
Napadla mě ještě jedna věc, která se týká bezpečí Grower členů. A to aby na listu grower.cz/forum byly přihlášení členové vidět, až po zalogování. Hosti by pak neviděli vůbec kdo tu je. Tenle krok má i svoje proti, chápu.....tím se poněkud uzavřeme. Ale na druhou stranu to že každý z Internetu vidí nicky přihlásených je taky celkem síla, nemyslíš?
Nemyslím si, že by seznam přihlášených členů měl nějak ohrozit jejich soukromí. Pokud ty osobně máš tento pocit, můžeš si ve svém nastavení zapnout "Neviditelný mód" a tvé jméno již se v seznamu objevovat nebude. (Je to hned první položka v Můj Grower -> Nastavení)
jenom bych poukázal, že nefunguje ten odkaz na desktop.. chtěl jsem to tam mít a odkaz nefunguje...
Carlosi, mohl by si mi s tím prosím tě nějak pomoct??