Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Panove, mame tu jaro! Ja vam vsem preju, aby byla aspon takova uroda, jako loni u me. Jeste se nekdy podelim s lonskymi foteckami (ale jenom z obdobi rustu ;-().
Proste jasne: At se ujme 100%, at jsou skvele kyte a at nikdo nesklidi a ani neprudi. Hodne zdaru, groweri!
no tak to tvoje prani k dobre urode je v tomto rocnim obdobi opravdu potreba ja osobne taky doufam ze se letos urodi tak jako v loni (mozna trochu vic) letos to necham na prirode to tnamena outdorek takze doufam ze vijde pocasi preju fsem GROWERUM aby se jim urodilo podle predstav
pocasi se spiklo proti hulicum-)) kdo to kdy viděl aby v dubnu v pardubicich snezilo??? este ze sem nic neuspěchal no snad nam to vynahradi az bude voprudu zasazeno
A ono to roste a siliiiiiiiii!!!!!!!!!! huraaaa :-D
Jestli se mi povede nekde zhoukat skener, tak sem postnu fotky lonskejch kyticek.
BTW vcera jsem sprovoznil jednu skrin (respektive krabici od sekacky). Je tam zatim 2*60W, ale zrejme to bude maminkarna a uz je pripravena 250W. Jeste dodrbu stinitko a odtah.
Jinah odtah je fakt COOL vec - spolu se sklem. Teplota klesla o 15 stupnu!!!!
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
Nevím jak vy, ale já se při každé té zkurvené bouřce dívám z okna a klepu se jestli to kytky přežijou. Tady u nás (JM) je to víceméně periodicky - 3 až 5 dnů hafo vedro až dusno, další den to začne fičet, začnou padat kroupy a lejt jak prase, voda dva tři dny schne a pak znovu. Čím dýl trvá vedro, tím krutější je bouřka. Tohle já za ideální počasí teda rozhodně nepovažuju. Bojím se dne, až se přes ty kolonie klíšťáků zase probojuju ke kytkám, a ty už budou tak v hajzlu, že to nerozchodí ani s dlahou a všechno bude v prdeli. Jednu dlahu už jsem letos musel nasadit, ale kytka se snad zregeneruje. Kolik vám tak percentuálně zdechlo kytek v důsledku zpičenýho počasí???