Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže vás tu zdravím s mým druhým pěstem od prvního kolesa se téměř nic nezměnilo a jelikož chuť kouřit je veliká a Af už není rozhodl sem se udělat další round změny oproti minulému kolu jsou
substrát- atami coco
hnojiva- komplet ata coco max,A+B,pk 13-14,atazym,ataclean
osazenstvo od člena G - 6xWW(dutchpassion),4xTutankhamon(pyramid),
7xAK-47(serious)
nekterý řezy byly hůř zakořeněný takže se jim ze začátku moc nechtělo. navíc sem měl problémy s držením vlhkosti takže sem na ně hodil petky aby se lip rozjely na růstu sme je nechal 18 dní
foto 1 : 9d/12/12
teplota kolem 25°,vlhkost 50%
možná to bude trochu OT ale už sem se ptal přímo v threadu o ec metrech tak to kdyžtak tady pak smáznu jde o to že jsem koupil tohle ec http://www.hypermotoshop.cz/merici-...y/ec-metr-meter
jenže neměří v desetinných číslech ale v tomhle Rozsah měření: 0~9990µS/cm
Rozlišení: 1µS/cm (0 ~ 999µS/cm) 10 µS/cm (1000 ~ 9990µS/cm)
kdyby někdo věděl radu ocením předem dík všem Growers
Původní příspěvek od Grazzl možná to bude trochu OT ale už sem se ptal přímo v threadu o ec metrech tak to kdyžtak tady pak smáznu jde o to že jsem koupil tohle ec http://www.hypermotoshop.cz/merici-...y/ec-metr-meter
jenže neměří v desetinných číslech ale v tomhle Rozsah měření: 0~9990µS/cm
Rozlišení: 1µS/cm (0 ~ 999µS/cm) 10 µS/cm (1000 ~ 9990µS/cm)
kdyby někdo věděl radu ocením předem dík všem Growers
běžně co se zde EC udává , tak je mS/cm což vlastně pro tebe znamená měřit v rozlišení 10 µS/cm (1000 ~ 9990µS/cm)
1000µS/cm=1mS/cm
u ww mě od spoda začly takhle žloutnout listy ph 6,2 ec 1,9 holky dostávaj
1ml coco max A 2,5 ml coco max B 1ml pk 13-14 prvně sem si myslel že to je přirozené odumírání spodních listů ale takhle to vypadá teď viz.foto
vypadá to na nedostatek dusíku ??cenné rady zkušených growers ocením
foto asi z 37d 12/12 holky se mi nějeak nezdaj mám tam velký vedra tak sem pořídil ještě jeden větrák na přítah čerstvýho vzduchu no dobu květu mají podle matkaře od 60-70 jak co tak snad ještě naberou Ak měly být nejdřív ale opak je pravdou tipuju je až tak na ten 70 den jinak momentální ph 6,3 ec 2,5 pomale začnu ubírat s hnojema a flushovat
foto 1 : ve předu Tutankhamon uprostřed WW a AK po stranách
foto 2 : WW
tak jsem tu s updatem holky sou od 50 dnu kdy dostaly naposled atazyme jen o vodě teplotu mám momentálně v roomu kolem 33 no je to bída ale přítah a odtah jede na plno ...
jinak přidávam z 55 dne foto 1,2,3 tutankhamon palice sice ohodně menší oproti ww a ohledně výnosu to taky nebude žádná slava zato ale tvrdé jako kamen a totálně stříbrně obsypané pryskyřicí
takže kosa WW a TUT proběhla na 65 dnu květu o vodě sem je nechal hladovět asi 16 dní tady foto wdovky před kosou vše už je nádherně suchý a koštuju jak o život zítra dodám fota sušiny a smokereport