Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rád bych se s Vámi podělil jak jsem vyráběl Fénixovi slzy.
Obrazek č.1 Suché konopí: snažil jsem se dělat výtažek z co nejvíce druhů použil jsem i plané konopí ale jinak to byli slechtené rostlinky black widow hashberry ice, void..... Sišky jsme obral od listí a a najemno nadrtil viz obrazek v pravo.
Obrazek 2: 2 lit pet jsem uriznul dno. do vrsku udelal spoustu opravdu malých dírek. Do trychtýře jsem dal jeden filtr a sezhora do pet jsel naléval lékařský benzín. Každý materiál jsem takto proplachnul 3x a pokažde přes nový filtrem. Byli nějaké stráty odparovaním pri prolevání a z 2 lit benzínu mi zbylo 1,5 lit krásné žluté tekutiny.
Obrázek 3: V tekutině plavali jen opravdu malé kousky plyskyřice tak jsem jí profiltroval přes soustavu filtrů Nahoře jeden uprostřed 2 a dole 3 filtry benzín jsem přecedil a zbyla mi krasná žlutá tekutina bez jakchkoli nečistot.
Obrázek 4: Z 1,5 litru benzínu jsem odebral 2 dcl a na zkousku nechal odpařit. Protože v benzínu nebyl žadný chlorofil, žadne vosky a tuky a nebo zanedbatelné množství tak se veskerý benzín odpařil a zůstal krásný honey bee hash jako když dělame přes plyn.
Obrazek 5: Z 2 cdl zbylo 3,6 g hašiše ale já chtěl výtažek!!! Tak jsem do benzínu přidal pár kapek propylenglykolu ale ten zůstal ve semesi na dne a nespojil se:-( začal jsem tedy oparovat až mi zbylo asi 50 ml smesi výtažku a propylenglykolu samozřejmne oddelene ale kdayž jsem s tím ve sklince zatrepal krásne se to spojilo a nechal jsem to jeste v troube asi 2 hod až to cele zkoustlo. Mají citronou chut ale jsou trosicku nahorkle po benzinu ani zminka:-)
Hary: to máš jedno...zmastit se z toho můžeš stejně jako z jointa, z mléka nebo z vaporizace...rozdíl v tomhle oproti kouření je, že do sebe nedostáváš jedy.
H@nz: Tak hlavní ucel proc jsem to proplachoval byl duvod, aby vytazek obsahoval co nejmene chlorofilu. myslím že zmastit se z toho by byla velika skoda...
hary: Pro ucel lecby. nedavno me poprosil znamý, jestli bych nemohl pro jeho ženu neco takoveho vyrobit. Chteli kupovat saivex ale ta cena...... a jedna lahvicka zustane doma. clovek nikdy neví a v lednici si myslím že se bude dát skladovat dlouho:-)
jinak ty 2 cdl co jsem nechal odparit bylo za ucelem abych mel zhruba prestvu jaka je koncentrace plykirice v kapickach pro lepsi odhad davkovani...
ThunderFuck!: To celkem chápu, že jsi zvolil proplachovací metodu z důvodu minimalizace chlorofylu a vosků, ale ještě by mě zajímala odpověď na moji otázku ohledně výtěžnosti metody proplachovací a louhovací pokud s tím máš zkušenost.
Tak to ti nepovím:-( Muselo by se to zkusit se stejnym materialem. Myslím si že ale luhovaci metou budeš mit vic ale tím že tam bude chlorofil atd atd..... jinak když jsem na to koukal po plyskyrici ani zminka takže bych si troufnul odhadovat že min 85- 90% ale je to jen dhad slo mi o cistoru..
Thunderfuck! To mě zajímal jestli se tím někdo bude léčit a o jakou léčbu jde ? A časem by mě určitě zajímal výsledk mám kolem sebe pár lidí co to zvažují a u jednoho případu je to asi poslední šance
hary: Ano bude si tím lecit pro me neznamý clovek:-( je to jedna paní přes 2 znamé. Ma lymfom. Lekari o ni rikají že tak dlouho s tím jeste nikdo nežil na takove urovni jako ona. Davali jí 8-10 mesícu a ted to budou 4 roky. Ona pry dela že žadnou rakkovinu nema, ignoruje jí!! Její manžel s kterým jsem to resil a od ktereho mam informace mi rekl že pro ne bude nad ocekavaní když dostane alespon chut k jidlu!!! Vcera vecer si davala první slzu tak až budu vedet vic mohu to sem napsat:-) Doufam ze pomuže...
Jinak ja se lecim take od vcerejska asi pred tydne mi vyrostlo ta krku nove znamenko a porad bylo vetsi a vesti, myslím si, že k felcarovi neni potreba chodit... Po prosutodovani snad celeho internetu je to jasne. Každe rako di davam jednu kapki na naplast a lepim pres znamenko... pocitam že do týdne bude pryc:-)
zdravim, na podzim mam nakoupenej uz rejzovej hrnec a budu postupovat presne podle navodu r. simpsona. Ma nato sehnane vzory ktere doporucuje jak on tak i seedbanka. Pokusnym kralikem bude tchyne jelikoz do sebe sere tolik prasku na ruzny nemoci ze stim souhlasila. . Takze dem do toho!
cim vic otom vim, tim vic to chci zkusit. a kdyz vidim co umi takova masticka...
Původní příspěvek od High A nebo mám doma technickej benzín...ten by šel?jsou v něm nějaké sračky?
Ahoj,
určitě bych nešetřil a koupil lékařský benzín. A technický bych nechal na technické účely. Proč, to by Ti asi nejlépe odpověděl Krychle. Já bych jen papouškoval nějaký nalezený text.