Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...Cau growers.po delsi odmlce jsem se pustil opet do mikroprojektu...
Opet s minimalnim mnozstvim nakladu,jak porizovacich,tak i za vyuzitou energii.
Dostal jsem darem 1x rizek Mendocino Madness...
Osvetleni ruska lampicka znacky Kolchoz 45W spiralova usporka teple bila,kvetova.
Substrat primaflora zahradnicky plus perlit tak nejak od oka.
truhlik s drenazi keramzitu na dne,keramicky 4,5L cca.
Nejprve jsem chtel jako obvykle plast,ale nakonec jsem uznal,ze dost bylo plastu,alespon pro tentokrat.
ofuk kyti 12V PC vent.skrinka je na 5kytek,rozmery jsem nemeril,vyska je cca 170 cm.
Tento thread by mel byt jen ukazkou toho,jak malo staci ke stesti a uspechu. Nepredpokladam zadny horentni vynos,o to mi ani nejde.
Jde mi jen a jen o zdravou rostlinu,ktera pak da to,co se od ni ocekava a vzhledem k uzitemu svetlu se od ni moc ocekavat neda.
Ale necham se prekvapit.
Takze bylo nebylo....
zacalo to za woknem...
...no a pak jsem dostal spasny napad,supnout to opet pod umely svetlo.nevahal jsem vytahnout starou komunistickou lampicku,ktera mi byla uz drive dobrym sluhou.Kyti jsem presadil a chodil ji pravidelne zpivat ukolebavky.pry to vnimaji,no ja nevim ;-)
...napriste si s tim setupem uz dam vic zalezet.planuje se 85W usporka redka atd....videl bych to na navrat ke korenum jen v totalnim minimalu....za pokus to stoji,nemyslite?I tak je 85W strasne malo,ale to bych nebyl ja,kdyby me nezajimaly moznosti svetla.