Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ako môžete vidieť v sekcii Galerie Mikropěstování mám box 40x40x70cm a kvôli rozmerom a financiám nemám možnosť použiť poriadny odťah s uhlíkovým filtrom
a keďže čas kvitnutia sa nezadržateľne blíži môj plán je kúpiť uhlíkový filter do digestora, cena sa pohybuje okolo 5e a vyzerá to ako kus látky, vystrihnem si z neho požadovanú veľkosť a nejak to pripevním na PC fany ktoré mi slúžia ako odťah z boxu
obávam sa 2 vecí a to, že:
PC fany tento filter nepretiahnu, takže teplý vzduch v boxe sa bude hromadiť a rapídne stúpne teplota ktorú sa mi už aj teraz veľmi nedarí držať v ideálnych hodnotách
a druhá vec je, že či bude vôbec takýto filter dostačujúci aj keď je to malý box s 1 rastlinkou ale predsa len je to Jack Herer (nad jeho vôňou som pri výbere semienok neuvažoval )
a preto by som chcel aby ste sa somnou podelili o vaše skúsenosti s takýmto riešením filtrovania prípadne privítam všetky vaše rady a postrehy ako by sa dalo zbaviť tej krásnej vône
one love, one heart
-"Někdy mám chuť se na všechno vysrat... ale pak si vzpomenu že stejně už na všechno seru"-
-"jeden svet nestačí"-
-"kdo pěstuje, skutečně legalizuje"- 1.grow Jack Herer 125W CFL
tak myslím že inú možnosť ak nemáš tak to musíš len vyskúšať.. keď tak silnejší fan ja idem dať môj s aktívnym uhlím tak ti dám refer či to zvládli prefúknuť
nemám teraz lóve aby som kupoval ďalšie vybavenie dúfam že to teda bude fungovať.. o nejaké 2 mesiace by som už mal mať niečo našporené .. tak by som mohol kúpiť normálny odťah a spraviť riadny filter ale aj tak by to muselo byť totálne tiché tak neviem neviem tieto fany majú len 15 dB a keď všetkých 6 ide naplno tak ich celkom počuť ach.. musím si nájsť prácu a vlastný byt, alebo naučiť otca húliť
-"Někdy mám chuť se na všechno vysrat... ale pak si vzpomenu že stejně už na všechno seru"-
-"jeden svet nestačí"-
-"kdo pěstuje, skutečně legalizuje"- 1.grow Jack Herer 125W CFL