Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec groweři, při opylení se mi po vybírání semínek podařilo najít semínko , keré je dvojí jako siamská dvojčata, rostou z něj dvě kytky , které mají společný spodek odkud se rzrůstají kořeny. Viděli ste už něco podoného nebo je to anomálie?? díky za odpovědi večer hodim foto.
Čest, hele když muže mít kráva dvě hlavy proč ne tohle
ale určitě bych to nechal odjet třeba to bude v něčem spešl.....
a co fotka když se máme mrknout )
Hle takhle..zkus to, ale většinou jeden výhonek nemá dost živin a stejně odejde do věčnejch lovišť, a druhej se o život popere.. Pokusnej kralik dobrý, ale nečekal bych od toho zázraky, je to už počechraná genetika zblblá tak fakt nečekej nic převratnýho..
Zdravicko tento rok se mi stalo neco podobneho , akorat to ze z originalnich seminek od Royal Queen Seeds model Special Queen 1 , mi z jednoho seminka , docela obycejne nijak zvlastni taky vyrostly dve kytky, jedna vetsi jedna mensi, ta mala byl nejaky hybrid mel jen listy bez typickeho ozubeni jen jako by ty prvni dva, druha kytka byla vcelku normalni....