Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, potřeboval bych poradit s vybráním té správné odrůdy.. Jsem začátečník, pěstuji teprve po 2, takže nějakou nenáročnou odrůdu, outdoor, tak max do 1200 Kč. Kytka by byla nejlepší k zakoupení v growstaru ( www.growstar.cz) .. Tak jestli by byl někdo tak ochotný a podíval se tam po něčem, co by něco přibližně odpovídalo popisu.
Zatím mám 2 odrůdy, u té 1. si nejsem jistý, ale 2. jsem měl minulý rok, bohužel semínka hermáči, ale dopěstoval jsem to..
Bohužel ten Super skunk nejsou feminizovaná semínka...
moc mi nejde do hlavy proc to musi byt z toho shopu a kdyz uz to z nej musi byt
tak se s nima domluv at ti ho objednaji. Urcite ti radi vyhovi uz jen kvuli kseftu
A urcite bych sel do super skunku minuly rok vcelku exceloval. Chvalitebny kour, vune, chut i vynos.
Vyborna odolnost proti plisnim (ve srovnani se Sensi Shiva Skunkem a Royal Queen seeds NL, Ice)
Pokud se nepletu, tak skunk je odruda charakteristicka svym zapachem(proto to jmeno) a high a za skunky se daji povazovat jen ty odrudy, ktere maji alespon jednoho z rodicu skunkovou odrudu....vetsinou se poznaji tak, ze maji slovo skunk ve jmene..Skunk#1 a jeho krizenci, Skunk Special, Super Skunk, Ultra Skunk, Skunk Red Hair, atd...