Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtel jsem se zeptat mam problem a jeste nejsem v tomto ohledu skuseni pjestil.Dostal jsem ctiri rizky moc ne zakoreneny tak jsem je nechal zakorenit ve hline a pak za 14 dni jsem je presadil do hydroponie(BUBBLER) a mamto tam uz tri dny a nic to nedela(neroste) a pomalu tomu zlotnou listy a usichaj a na listech se obejevuji takovi maly chnedi tecky.Nevim s ceho to muze byt jestli kytka dostala sok a dela si novy koreny.PORAT TE
Bojim se ze to muze byt prehnojeny ale myslim ze kdybi to bylo moc silny tak ze by to za tri dny uschlo davam tak polovicny koncentraci a hnojim AH jeste treba to muze byt i plisen prote je to takovy sklipek a je tam tak 70% vlkosti.A jak dloho trva kytce v bubbleru nez zakoreni a zacne rust.
Nazdar, právě jsem náhodou narazil na odkaz, kde je řekl bych, vcelku dobře zpracovaná "příručka " o indoor pěstění ... hodně mi to ulehčilo práci a zodopvědělo dost otázek ... viz: www.indoor.aktualne.cz
Ja jsem tu hlinu dukladne omyl ale neco tam na ni zbylo.Tad uz je to selkem v pohode ale ty cerny tecky tam jeste naky jsou a moc uz se nesiri.Jinak diky za rady