Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Snad jsem to někde nepřehlédl, jestli ano, nezlobte se na mně. Ale za jakých podmínek dosahujete nejvyšší pálivosti? Jaký vztah má pálivost paprik a množství světla, teplota, případně vlhkost vzduchu či zeminy?
Pálivost není všechno, před sklizní omezená zálivka mých habaner podpořila pálivost, ale co z toho když mě habanera tak strašně nechutnají. Takže já raději méně pálivé ovšem chutné.
Původní příspěvek od John.Mall Pálivost není všechno, před sklizní omezená zálivka mých habaner podpořila pálivost, ale co z toho když mě habanera tak strašně nechutnají. Takže já raději méně pálivé ovšem chutné.
Habanera už jsem taky vyřadil, na mě mají moc "plechovou" chuť... Máš-li rád mírně pálivé a chutné papričky vřele doporučuji druhy Ancho a Cascavel. Nic chutnějšího jsem ještě neměl a dají se tu koupit sušené.
Co se týče té pálivosti, vyčetl jsem to už ani nevím kde. Tvrdily, že je to obrana proti vlhkosti. Dělali testy se stejným druhem v různých podmínkách a nejpálivější byly ty, které rostly v nejvlhčím prostředí. Sám jsem nezkoušel...
Falaii jsem nikde nenašel tak nevím, teda jestli nemyslíš Fatalii ale to by mělo být nějaké habanero ?. Ancho používám jen kvůli chuti, když chci pálivost tak na to mám red hotky a ty mi vyhovujou