Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od zan Nevíte někdo co je s těma listama? Objevuje se to na spodních listech.
Čau..S těma spodkama se neboj,jak tu kluci píšou,kytka se jen v květu zbavuje všeho,co nepotřebuje..Čim víc spodků ji po přepnutí necháš,tim dřív to začne,pro příště alespoň krásně vidíš,co je třeba odspodu ošmikat,taky ty spodky občas chtě nechtě člověk pocmrndá zálivkou a to věci jen urychlí..
Taky jedu PP,z vlastní selekce,ale evidentně jiný pheno.http://grower.cz/forum/showthread.p...readid=60153Mám , http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=60896 mnohem míň listnatý kytky(což může bejt i vyššíma teplotama v mým pěstu) a o hodně víc se mi vytáhly,ačkoli sem se to snažil držet po přepnutí co nejníž..Guerilla je tu vyhlášený jako jeden z nejpoctivějších matkařů,to je dobrá volba..Přemýšlim též o pojezdu,protože svítit namísto dvou nebo tří lamp jen jednou výbojkou,to určitě stojí za úvahu..
Ať to dobře dopadne,budu sledovat do konce a jsem zvědav na waty/g ..
Čau Eda.
já takové drobné poškození spodních listů řešim nůžkama. Pokud je směrem od vrchu 90% zdravé rostliny, nevidim problém - výživu neupravuju.
Preferuju freestyle, s myšlenkou žádný extra sraní. Nadbytečná péče škodí. Le lepší nechat kytku vzpamatovat samu, za cenu několika dní. Než-li vypomáhat chemií.
Původní příspěvek od Čaras já takové drobné poškození spodních listů řešim nůžkama. Pokud je směrem od vrchu 90% zdravé rostliny, nevidim problém - výživu neupravuju.
Preferuju freestyle, s myšlenkou žádný extra sraní. Nadbytečná péče škodí. Le lepší nechat kytku vzpamatovat samu, za cenu několika dní. Než-li vypomáhat chemií.
Ono to neni drobné poškození listů,ty listy zflekatí,odumřou a uschnou..Ale je to přirozená věc,žádná vada nebo chyba,kytka se jich zbavuje záměrně,protože ty nejspodnější patra jsou pro ní v květu jen přítěží..Ostříháním spodků po přepnutí ale můžeme kytkám tuhle práci z velký části ušetřit..
Mi tohle přesně dělá a není to jen spodcích ale na celé kytce - sem tam nějaký list zflekatí nebo začne žloutnout ale prostě uschne.Já je rovnou trhám ať nestíní ostatním protože když se jich kyti zbauje tak je očividně nepotřebuje
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Původní příspěvek od Elimi důvodu může být víc, ale v této fázi květu se podobně projevuje nedostatek fosforu..
Od čeho v ruce drží Green sensation ? To má fosforu až až.
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Ahoj, no pecka veliká.Mna zaujíma ten box..chystam sa na nieco podobne,pretoze ten tvoj vyzera fakt super.Možes postnut nejake blizsie info,pripadne kde si splasil plany..?A kytiz samozrejme nadherne