Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar for all!! jestli tu něco takovýho je tak se omlouvam a necham smazat ale nic jsem nenasel...
Vyhral jsem 5 semen od buldoga konkrétně bullshark tet ma ve skrini plno a kvetu takze se nevlezou ale pristi kolo je spolecne s necim pojedu... zatim teda o tom moc nevim o bance vubec mate s ni nejake skusenosti? The Bulldog Seeds BULLSHARK - 5 ks
Kategorie: uvnitř/ venku Původ: Great White Shark x Skunk #5 Indica/ Sativa: 70/ 30 Velikost: krátká rostlina Doba květu: 60 – 65 dní Výnos: 600 – 700 gr./ sqm to je vse co zatim vim..
zajimaly by me osobni zkusenosti klidne i s jinym modelem od teto banky prosim podelte se!!!
Původní příspěvek od Jebal Tak já objednával taky od semenakonopí, žádný problém s dodávkou,druhý den semena doma. Měl sem od Bulldog seeds 5 femin. semen Bullshark a musím říct že takovou hrůzu jsem ještě nezažil!!!!
Z 5 semen se vyklubali 3 a z toho jeden chcípák. Ty dvě tejden rostly ,nakonec zežloutly a chcípli. Takže Bulldog seeds nedoporučuji ani náhodou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to hlava diky ti ale neni tam nikde primo nazor na seeds banku ktere bych prave rad schromazdil tady to jatro vyhral je kamos a dal mi je ja osobne nehraju jinak dikec a osobni zkusenost s nima asi nemas co?
The Bulldog Seeds Je holandskou bankou nabízející vyloženě imitace populárních odrůd konopí a zaběhlých kříženců bez jakýchkoli inovací. Velmi slabé hodnocení. Nedoporučujeme
Tak s tim se nejak ztotoznuju, gratuluju k vyhre a k odvaze si to dat indoor.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.