Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím chtěl bych se s váma podělit o můj pokus
Setup: box 125x125x180
světlo 600w MH a 600w HPS
stinitko A wing medium
odtah 375 m3/h +filr
ofuk klips vent 1-3 ks
medium 9x11l biobizz light mix
hnojky biobizz grow bloom topmax + postřik vermesfluid uni
Teplota 16-25 C
Vlhkost 40-60 %
Genetika AutoMix fem Buddha
Fotoperioda 20/4
Momentálně jsem holky v 16 dnu růstu zatím vypadají spokojeně a začínají se větvit.
Ještě dodávám foto a info
seminka kličila mezi vrstvou ubrousků namočených do vody pH 6 EC 0,3 mS
všechny ožily během dvou dnů a pak byly dány do hlíny fotky jsem z 8 dne a z 16 dne zatim růstu
cau mas to pekny muzu se zeptat to tomu ted svitis tou 600w mh ? jinak hodne stesti taky sem zacinal s AF ale uz nikdy to doma nechcu jedine na out .... at se dari sem zvedavej co z toho bude
Máš pěkný 600W boxík a takto akorát ztrácíš čas, navíc s AF se pracuje trochu jinak, jsou mnohem náchylnější na jakýkoliv stres, snížením výnosu..
je to škoda, mohlo ti tam vyrůst pěkných 300-350g na poprvé, základ na to máš..
S AF tam bude tak 100..
divim se a navic na automaty se sviti 20/4 takze propalene elektriky u te 600 a vynos mensi nez na normal genetikach ale sem zvedavej jak se to potahne automaty se nemaji zastrighavat tak to budou pekne stozary ..... ale sem na to zvedavej
Původní příspěvek od Kokinko divim se a navic na automaty se sviti 20/4 takze propalene elektriky u te 600 a vynos mensi nez na normal genetikach ale sem zvedavej jak se to potahne automaty se nemaji zastrighavat tak to budou pekne stozary ..... ale sem na to zvedavej
Neřešte to furt, já jsem náhodou hodně zvědavej!
No tak propalí víc elektriky, dyť je to jeho věc, ja mu fandim!
Zdar!
Tak jak pokračuješ?
Podle mých odhadů bys měl mít už nakvetýno, já sázel Autoblueberry na štědrej večer do matkárny a už mi kvete.
Kdyžtak smáznu.
Náhodou hodně z vás tu zase remcá a přitom vůbec nemáte šajn jak to dopadne.
Místo toho aby jste ho podpořili ho tu schazujete proč vůbec AF do boxu a ted si bude dělat starosti.
Soudím dle sebe.
Ale je fakt,že já tam měl 27ks a ty máš pouze 9 co jsem napočítal na květníkách.
Tudíž předpokládám ,že toho budeš míti méně ale co to nikdo přeci neví.
Jinak také fandím a budu sledovat !
Já jsem třebas jel periodu 18/6 a 400w a dokázal jsem také vytřískat z AF solidní řepky.(Viz link)