Grower.cz je největí autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Vekeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojí s pouhou návtěvou a chce se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a ifrovaně komunikovat s tisíci dalích pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získá inspiraci i cenné rady!
Zdravím vechny,nerad bych dělal problémy nebo tak něco,kadopádě sem projel forum i fag a nenael sem nic pro pěstování čistě ve skleníku.Něco je sice pod pěstování outdoor,ale myslím si e skleník si zaslouí kapitolu sam pro sebe přece jenom sou tu nástrahy a rizika který potkáte jenom tady,kdo má chápe.No snad to tímhle groweru nijak nekomplikuju a něco takovýho u tu není,ale kdo se bojí nesmí na pole.Pite vechno kdy a jak naklíčit kdy do skleníku,jak zatipovat,větrat co vlhkost a tak dále vy co máte skleník jistě chápete.S přáním brzkého jara peace
No chci davat ted poprve taky do skleniku ale nemam nijak vyhřívanej tak to vidim tak na konec března....podle teploty. Docela se bojim aby konopi nechytlo nějakou nemoc od okurku nebo jine zeleniny co taky pestuju ve skleniku. Ale Viděl bych to tak na pěstovani v nějakych velkych květináčích abych je mohl davat ven přez velke horka nebo kdy by moc stoupla vlhkost.
Jetě jsem četl e odruda odolna proti plysnim je "The Church"
PS : sklenik mam vytuněnej tak e asi 1,5 metru hluboko mam nerezove pletivo celkem jemne tak připadni krtci narazi
do skleníku sázejte určitě později ne outdoor - pokud tedy nemá skleník 5m vysoký. Klidně v půli června. Po mnoha letech zkueností vím svoje ... kdy u ti to přeroste tak lámej, ohýbej ....... Co se týká vlhkosti - opět z vlastní zkuenosti - ke konci květu raději větrám, ne abych chtěl udret nějakou stálou teplotu.... prostě na úkor tepla raději vyvětrám a se mění vzduch... Kytku ve skleníku vdy zatipuju a ohýbám, protoe není prostor aby rostla do výky... Velký problém je se svilukami, protoe mají rády vlhko a teplo a tak je pro ně ve skleníku ideální klima. Rychle se mnoí, take bych doporučil prevenci a kdy u je tam najde tak rychle pouít přípravek pro nim. Stejně se ti nikdy nepovedou vyhubit vechny Problém je a kytka kvete tak kvůli větímu riziku plísně se nedoporučuje stříkat na kytku a vnáet dalí vlhkost do skleníku. Poslední sezónu mně sviluky pařily na kytce po celou dobu květu, natěstí to byl Passion 1 od DP A nějak se s tím vyrovnal... Listy a u vůbec ne palice by se neměli dotýkat skla - opět riziko plísně... Listy co kytce odpadnou nenechávej pod kytkou, protoe je to super místo na mnoení vech kůdců dohromady s vlhkostí a teplem.... Lepové desky taky nejsou úplně od věci - pomůou ti s identifikací kůdců a ty se můe líp připravit na odplatu
klidně se zeptej a v rámci zkueností poradím.
Peace,
Pongo.
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. pozná, jak ivot rychle utíká
letos plánuju nějaký samonakvétací odrůdy.V půlce března to dám naklíčit a asi za necelej měsíc je dám do skleníku.Jete ne to dozraje tak u dám klíčít dalí take jedny sklídím a hned dám předpěstovaný dalí.Takhle bych to chtěl udělat třikrát za sezonu po čtyrech kytkách.Kromě toho mám passions 1.Ten bych dal začátem dubna klíčit potom do květináče a a někdy v půlce června do země do skleníku.Taky váně uvauju o větráku kadej rok je to fakt teror ta vlchkost.Do ted sem pěstoval tak nějak podle sebe bez rad take letos to chcu dělat pořádně.Kdy tak rady ohledně mýho uspořádání kytek vítám
Původní příspěvek od bruno.kudrna letos plánuju nějaký samonakvétací odrůdy.V půlce března to dám naklíčit a asi za necelej měsíc je dám do skleníku.Jete ne to dozraje tak u dám klíčít dalí take jedny sklídím a hned dám předpěstovaný dalí.Takhle bych to chtěl udělat třikrát za sezonu po čtyrech kytkách.Kromě toho mám passions 1.Ten bych dal začátem dubna klíčit potom do květináče a a někdy v půlce června do země do skleníku.Taky váně uvauju o větráku kadej rok je to fakt teror ta vlchkost.Do ted sem pěstoval tak nějak podle sebe bez rad take letos to chcu dělat pořádně.Kdy tak rady ohledně mýho uspořádání kytek vítám
Čau,
nějak Tě asi nechápu - "V půlce března to dám naklíčit a asi za necelej měsíc je dám do skleníku" ???????????? WTF ? semeno vyleze z hlíny za 3 -5 dní obvykle. a navíc je to blbost to tak brzo sázet. Díval jsi se jak budou dlouhé dny v roce 2012 ? Zasaď vna začátku června a bude mít na růst ( 35 dní cca ) i na květ (35dní cca ) nejdelí dny.
Ahoj,ji mám nějakou tu úrodu za sebou sice pěstuji ve fóliovníku, ale to je a na odraz světla toté co skleník a naprosto souhlasím s tím co tady uvedl microft.
Skleník = boj z vlhkostí, stojanovej větrák je nutností (dle počtu osazenstva,co kytka to ventilátor)
přerůstání se dá zvládnou, etrným ohýbáním( ne lámáním a nezastřihávat - důvody uvedl microft) , záleí hodně na prostoru.
já mám nízký foliovník tak kytky táhám do ířky, mají a 4 metry a 1,5 výky.
moná jsem to přehlíd, ale halouzky by se neměly opírat o stěny skleníku.
Jinak pěstování ve skleníku či fóliovníku je dřina, a kdo nemá čas se o to pořádně starat nic moc nevypěstuje !
2 Bruno.Kudrna: přečti si nejdříve thready o AF, je tady pár pěknýcgh v outdoor galerii i pěstu..
V půlce března sázet a očekávat, e to v dubnu (potenciální mrazíky, málo slunce) pěkně poroste, je fakt risk u AF, nakonec i květen se můe pokazit a nebude z toho skoro nic. Sázet a v květnu nebo červnu kvůli počasí a světelné periodě (AF prospívá dlouhá denní a krátká noční perioda, co koncem března nehrozí).. Já bych to dal rovnou do hlíny, ádný přesazování (kadý den růsty je u AF dobrý)..
Jinak přemýlím, e to zkusím taky s AF ve skleníku, ta Pandorra zní slibně..
No myslel sem to tak e mi to cca od půlky března ten měsíc poroste doma za oknem a a potom je dám do skleníku.Mate pravdu kratí dny mín světla atd.Na druhou stranu mi toto poradilo několik málo lidí a i některá literatura se tomuto způsobu nebrání.
Kadopádně bych to chtěl zkusit kdy bude nejhůř přijdu o čtyři semínka a kdy to půjde tak tím líp ne.Průběh budu samozdřejmě referovat a doloím taky nějaký to foto
Původní příspěvek od bruno.kudrna No myslel sem to tak e mi to cca od půlky března ten měsíc poroste doma za oknem a a potom je dám do skleníku.Mate pravdu kratí dny mín světla atd.Na druhou stranu mi toto poradilo několik málo lidí a i některá literatura se tomuto způsobu nebrání.
Kadopádně bych to chtěl zkusit kdy bude nejhůř přijdu o čtyři semínka a kdy to půjde tak tím líp ne.Průběh budu samozdřejmě referovat a doloím taky nějaký to foto
good luck,
je mi to samosebou jedno, jsou to tvoje kytky a tvoje peníze... přijít třeba o 700,- CZK jen tak by se mi asi nechtělo... na jakou stranu má okno ? jak dlouho tam svítí slunce ? i kdy bude na jih tak tam nebude dostatek světla aby z toho něco kloudného vyrostlo... ale jak jsem psal - good luck a pak postni fotky
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. pozná, jak ivot rychle utíká
Zdravím
Jenom tak ze zvědavosti co letos plánujete zasadit já pojedu:
2x Passion 1utch Passions
3x AutoBlueberryutch Passions
5xAUTO-AK:Grass o Matic
4xMataro Blue Autmatica
Tak zatím a dejte taky vědět........
2 Bruno: takhle to tady nefunguje, na tohle jsou jiné thready, přínos k tématu nulový, to sem vůbec nepatří, zaloím to znovu a pořádně, tohle je o ničem..
zdravím
vím e sekce kdo co bude sázet tady je já sem to myslel spí v ramci těch skleníků....
a kdy to chce zakládat znova no tak jo no.....,ale jako v pohodě o.k.
2 Bruno: v rámci skleníků, jo? jsi vyjmenoval passion a jinak samý automaty, taky dobrý no..
2 vousac: ono to není přece jen o teplotě, e ano, taky počet slunečných dní a délka denní fáze rozhoduje o ideálních podmínkách pro růst a květ, kór u AF.. stejná úroda jako v létě tam nebude, to nemůe myslet váně..
Moje zkuĹĄenosti jsou takovĂŠ po dvouletech pÄstu ve sklenĂku definitivnÄ s nĂm konÄĂm protoĹže vĂĄĹžnÄ nerad sklĂzĂm o chvĂli dĹĂv kvĹŻli plĂsni. Loni jsem jel zahrĂĄdku + sklenĂk a zahrĂĄdka dopadla lĂŠpe, ale jak pĂĹĄu nĂĹž jsem "docela vysoko" a hodnÄ tu foukĂĄ a bĂ˝vĂĄ brzo zima takĹže kytky se ve kvÄtu zastavĂ a dokvĂŠtajĂ opravdu pomale a to i ve sklenĂku a pak je to boj buÄ hodnÄ vÄtrĂĄĹĄ a dokvĂŠtĂĄĹĄ pomale (niŞťà teplo ve sklenĂku tou dobou to u nĂĄs jde hodnÄ nĂzko) nebo riskujeĹĄ plĂseĹ a vÄtrĂĄĹĄ mĂŠnÄ. TakĹže moje rada znĂ: KOMBIUJTE autoflowery + regular. Jinak letos zkouĹĄĂm udÄlat k jiĹžnÄ orientovanĂŠ cihlovĂŠ zdi malou stĹĂĹĄku z fĂłlie na foliĂĄk a pod tĂm pojedu auto Lowrider2
MĹŻĹžu se pouze podepsat pod pĹĂspÄvky od "Microfta"
BTW: Tady na G se se rubrice out vĹŻbec celkovÄ nezohledĹuje vaĹĄe nadmoĹskĂĄ výťka jĂĄ jsem okolo 450m a je to obrovskĂ˝ rozdĂl oproti nÄkde 200m (cca 2,5 stupnÄ celsia v prĹŻmÄru). TakĹže ty Vousaci tipuji Ĺže budeĹĄ nĂzko co?