Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevim no... svitim hps kombinovanou a vetsina znamych tez, kazdopadne nikdo kdo meni rust a kvet zarovky nedava v kvetu rustovou z tech co znam. ja osobne si myslym ze to nema pozitivni vliv ale spis negativni ten tvuj napad to je jako bys vysadil kvetovy hnojiva a zacal lejt jen rustovy.... rek bych ze je to nesmysl.
nazdar, v některým ze starších pěstebních seriálků to někdo používal v poslední fázi květu k větší produkci trichomů díky UV záření. Někteří pěstitelé přidají k sodíku zase UV zářivky. Fakt už nevím kdo, tak hledejte...
já to taky nijak nepřehatuju použiju vždy buď Phillips GreenPower a nebo SunPulse(3000K)..
A v growshopu ti to rád poradí, když si pak koupíš lampy 2
Navíc MH lampy mají vyšší teplotu, cenu a málo lumíků..
JJ o tej priskyrici sem taky neco zaslechl ale slysel jsem ze ji snad mas nechat 48 hodin tet nevim jestli svetla nebo tmy a mela by se radne osypat o vymene zarovek jsem neslysel ale je mozny ze na tu pryskyrici to vliv mit bude... ale je fakt ze jsem slisel ze prisvicuji zarivkama nebo clf kuli pryskirici osobne nemam skusenosti ani s jednou metodou tak vam nepovim jak to je doopravdy peace
zdravíčko, dát kytku na poslední dva dny do tmy má určitě cenu, rostlina ze sebe vymčká zbytky síla a jak říkáš řadně se osype a k těm uv-b sem někde četl že se má přisvicovat poslední 2 týdny 3-6 hodin denně. a avatáž uv-b by měla být destina vašeho osvětlení čili 60w uv-b při 600w hps. Doporučovali Uv-b repti glo, terarijní:-)...ale prej to pálí listí:-(
zdrawim Vás moudré a ználé...myslíte tedy že když budu po přepnutí ještě tak 1-2 týdny svítit MH že se mi tolik nepotáhnou? Mám 5 dní přepnuto na květ a ještě svítim MH a bojim se když tam dám HPS že mi moc vylítnou, což nepotřebuju, potřeboval bych je udržet co nejníž právě....dík za tip
Původní příspěvek od Kudrnáč zdrawim Vás moudré a ználé...myslíte tedy že když budu po přepnutí ještě tak 1-2 týdny svítit MH že se mi tolik nepotáhnou? Mám 5 dní přepnuto na květ a ještě svítim MH a bojim se když tam dám HPS že mi moc vylítnou, což nepotřebuju, potřeboval bych je udržet co nejníž právě....dík za tip
Cus, NORM se o tom nahore zminoval. Jestli se bojis, ze to vylitne moc, tak tam nech MH, nez to poradne nakvete a pak prehod na HPS.
djV
taky se priklanim k nazoru ze pokud se bojis ze ti to vylitne nech tam chvilu mh. a na konci kvetu bych mh dal jen na posledni den pred 48h tmy,ciste jako stres z nahle vymeny spektra, to uv zas o tolik vyssi nebude nez u sodiku,.kazdopande se to neda srovnavat primo se zdrojem uv-b