Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Opět začínám nové kolo pěstování.Rozhodl jsem se konečně vše rozjed z řezů a vím že jsem udělal dobře.Velké díky patří místnímu členovi za poskytnutí nádherných řezůA mám jich připravených a teď už i přesazených ve 3,5L květináčich rovných 15 kousků.Model je to White Russian.Matky ze semen od banky Serious Seeds.
Technické vybavení:
Růst a Květ: Philips 400W Master Son-T plus
Předřadník: ELT 400W ARCE
Stínidlo: COOLTUBE CN 125/495mm
Pachový filtr: HE 240m3/125
Zvlhčovačka: SpS 808
Ofuk: GALLET VEN 23 + malý klipsnový větrák
Hnojiva: BioBizz - BioGrow, BioBloom, TopMax, Fish mix
Co jse týče teploty a vlhkosti:
Teploty den:27-29°C
Vlhkost:60-80%
Zdravím myslím že jse mi povedlo trošku připálit vršky několika kytek snad nic hrozného?Lampu jsem dal 50cm nad vršky.Ale je to divný když nad vrškama je nějakých 28°C.Co myslíte je to připálený?
Původní příspěvek od Samuel Zdravím myslím že jse mi povedlo trošku připálit vršky několika kytek snad nic hrozného?Lampu jsem dal 50cm nad vršky.Ale je to divný když nad vrškama je nějakých 28°C.Co myslíte je to připálený?
Ahoj Samueli.
Ty fialovy stonky na posledni fotce byly na rezech od zacatku? Jestli nemaj deficit fosforu bo tak.
At se ti dari, djV.
Původní příspěvek od dejaVuCV
Ahoj Samueli.
Ty fialovy stonky na posledni fotce byly na rezech od zacatku? Jestli nemaj deficit fosforu bo tak.
At se ti dari, djV.
Myslím že jo ale zas tohle bývá na stonkách když jim je zima.Největší problém jsou v této chvíli listy.
Takže to byla moje chyba už jsem to našel je to spálení.Vyšší koncentrace živin,kterou sem jim dal v podobě postřiku,a když jse k tomu přidá i lampa, vzniknou tyto spáleniny na listech.
Původní příspěvek od Samuel Takže to byla moje chyba už jsem to našel je to spálení.Vyšší koncentrace živin,kterou sem jim dal v podobě postřiku,a když jse k tomu přidá i lampa, vzniknou tyto spáleniny na listech.
jo, tohle je normální. Krop je za tmy a ne za světla a nepřipálí se ti.
Propláchnul jsem je čistou vodou, avšak né vše jde tak jak bych si přál.Kytička která je uprostřed je na tom nejhůř centrální palička je o dost menší než u ostatních. A dost zadržuje vodu. Jde vidět, že nekteré Holky jsou trošku žlutější a je to způsobeno Pháčkem buď je vyšší nebo nižší. Díky tomu se do kytek nedostává Zinek. Jelikož nemám Ph metr. Nechci do něj zbytečně cpát peníze, ale vím že je to nutnost. Doufám, že v příštím kole si budu moct dovolit koupit kombinovaný měřák ( Hanna Ph+Ec )
Propláchnul jsem je čistou vodou, avšak né vše jde tak jak bych si přál.Kytička která je uprostřed je na tom nejhůř centrální palička je o dost menší než u ostatních. A dost zadržuje vodu. Jde vidět, že nekteré Holky jsou trošku žlutější a je to způsobeno Pháčkem buď je vyšší nebo nižší. Díky tomu se do kytek nedostává Zinek. Jelikož nemám Ph metr. Nechci do něj zbytečně cpát peníze, ale vím že je to nutnost. Doufám, že v příštím kole si budu moct dovolit koupit kombinovaný měřák ( Hanna Ph+Ec )
Ahoj, a ty to PHčko upravuješ? nebo to necháváš jak ti to teče z kohoutku.
volverindoorgrowing ZDE 400w/aero
Euphoria 1 zde......1,253g/kWh zklizeno
White Russian zde......1,085g/kWh zklizeno
White widow zde.....1,114g/kWh zklizeno
Euphoria 2 zde JEDE
250w/soil
Woodoo x Chronik zde zklizeno
Sensi Skunk zde zklizeno