Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ano snazil sem se to dat co nejbliz ale uz sem to vcera prepl hodil sem tam 200 w cfl na kvet a je primo u nich pac jee vetsi oproti 125 w cfl tak uvidíme okolko se to vytahne jinak diky za radu )
Čus jsem zastáncem těchto systémku kde i s málem udělají lidičky pěkný paličky Určitě pokud se něco nevypeče tak do papírku vždy něco bude ... Jinak chronic se mi povytáhl pod 250HPS dost (asi 1/3) ale pod CFL to snad nebude taková hrůza!
Budu sledovat
SF
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
anooo premejslim samozdrejme take o hps ale jen premyslim kolik watouvou do toho to boxuu ) jinak kdyz se kouknes do me foto galerie tak tam toho je vice ) ale prekvapil me opravdu Special Quen na to jak byl levny tak hodne moc spokojen ..
10 dnů pod Cfl 200 w kvet akorad jedna velka zasadni chyba som blbec ale zapomnel sem prepnout casovac tak ze mi 10 dnu svitilo na 18/6 myslíte ze je to v poradku kdyz sem svitil len cerveným spectrem ??...
Los Dankos
Naposledy upravil independent 321 04-01-2012 v 14:28 PM