Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a tady je pár fotek.
Holky sem nechal naklíčit v RW kostkách, první klíček PP vylezl hnedka druhý den .. ostatním to trvalo déle. Z 10 nasazených semen vyklíčily během 3 dnů všechny.
Dnes je tomu 5 dní co jsou holky na světě, druhým dnem se pak opalují pod 200w úsporkou
čau
zdá se mi jestli je to na tý poslední fotce přítah , tak je zbytečně moc děr, nechal bych dvě ať to táhne s kolika seeds začneš? dvacka se tam nevejde určo
Přesně tak, otvory jsem vyvrtal s tím že tam dám takové ty pladtové krytky. Bohužel kolegův 100% typ že se děkají i 60mm nějak selhal a tenhle rozměr prostě nemůžu sehnat.
Proto tedy tolik otvorů, nebudu ale házet flintu do žita, z druhé strany skříně dám alespoň nějaký filtr. Do boxu se tak nebude prášit. Sníží se tak průtok, s tolika dírama mě to ale moc nevadí.
20 kousků by se tam v pivasech určitě vešlo, dál už ale asi né
Zůpstaneme hezky u 10 semen. Z nich se pokusím vybrat od každé odrůdy jedno nej.
Chytl jsem akci v growshopu, dávali jeden balíček semen ke dvoum zakoupeným zdarma. škoda jen že poslali stejná semena jak jsem si objednával.
Mohl jsem zkusit maminy 3 I tak ale klukům děkuju.
Jakmile bude alespoň trochu co fotit, postnu nějuaké další fotky