Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Zombieho skříňovka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
zombie
Nový Člen

Karma uživatele zombie - 0% Pěstitelská

Obecné Zombieho skříňovka Příspěvek č. 1

Zdravim všechny pěstitele, a členy fora
Jsem tu nový a chtěl bych se podělit o své zážitky s pěstováním, případně se něčemu přiučit. Moje skříň má cca 2x1x1 metr, vybavil jsem jí větrákem v baumaxu, 3Ocm s příkonem 55W, světlo jsem použil Osram FQ 39W/865 HO a 39/827. Pořídil jsem si semínka Superskunku, tak jsem zvědav co z toho vzejde, je to má první skříň. Budu rád za každý příspěvek a radu. Zombie-.-

Old Post 16-10-2011 v 22:26 PM
zombie je offline   Profil uživatele zombie   Find more posts by zombie   Foto galerie člena zombie   Click here to Send zombie a Private Message   Add zombie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mcLoad
Stálý Člen

Karma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% PěstitelskáKarma uživatele mcLoad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

ty linearni zarivky se ti hodi maximalne na rustovou fazi, na kvet si porid sodikovou vybojku
na ten tvuj prostor (predpokladam ze ty rozmery jsou - vyska 2metry a sirka+hloubka 1m) je optimalni pouzit 400W vybojku
doporucuji procist FAQ https://grower.cz/pestovani/navody/?

Old Post 17-10-2011 v 09:08 AM
mcLoad je offline   Profil uživatele mcLoad   Find more posts by mcLoad   Foto galerie člena mcLoad   Click here to Send mcLoad a Private Message   Add mcLoad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zombie
Nový Člen

Příspěvek č. 3

tak už jsem kytí přesadil a umístil do skříně, přikládám foto Skříň sem oblepil alobalem(kvůli financím), odtah jsem ještě nevyřešil, tak doufám, že to počká, popřípadě skříň má nahoře mezeru, kterou vzduch může cirkulovat

Old Post 19-10-2011 v 12:21 PM
zombie je offline   Profil uživatele zombie   Find more posts by zombie   Foto galerie člena zombie   Click here to Send zombie a Private Message   Add zombie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
punkure
Stálý Člen

Karma uživatele punkure - 88% PěstitelskáKarma uživatele punkure - 88% PěstitelskáKarma uživatele punkure - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

citace:
Původní příspěvek od zombie
Skříň sem oblepil alobalem(kvůli financím)

To sis ty finance mohl klidně ušetřit, protože ten alobal je na nic ta bílá stěna co máš pod tím alobalem je na tom s odrazem mnohem lépe a zadarmo

Old Post 19-10-2011 v 12:44 PM
punkure je offline   Profil uživatele punkure   Find more posts by punkure   Foto galerie člena punkure   Click here to Send punkure a Private Message   Add punkure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zombie
Nový Člen

Příspěvek č. 5

kyti rostou tri tydny a zacinam hnojit(viz foto)

Old Post 30-10-2011 v 23:42 PM
zombie
Nový Člen

Příspěvek č. 6

zrození mutanta! nechapu jak se to mohlo stat. nejspis deformace seminka

Old Post 30-10-2011 v 23:45 PM
zombie
Nový Člen

Příspěvek č. 7

takhle to vypada to trech tydnech rustu. potrebuju poradit, jak ted hnojit a kdy zastrihavat?

Old Post 30-10-2011 v 23:48 PM
zombie
Nový Člen

Zdraví odtah prosim radu Příspěvek č. 8

jestli je tu někdo kdo to čte mohl by mi poradit jak si zapojit odtah? přemejšlel jsem o tomhle http://www.sos.sk/?str=371&artnum=7932 nebo [URL=http://www.gme.cz/ac-ventilatory-120x120-mm/ventilator-sunon-dp202a-2123mbt-p625-112/]. Kdyby se našel někdo, kdo by mohl něco doporučit a poradit, budu velice vděčen.

Zombie d-.-b

Old Post 31-10-2011 v 20:06 PM
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 9

Cau. K tomu prvnimu vetilatoru potrebujes jeste trafo, pac je napajen jen 12ti Volty. Doporucil bych ti Sunon na 230V. Je vykonejsi, ovsem trochu hlucnejsi ale nepotrebujes k nemu zadna dalsi trafa.

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Old Post 31-10-2011 v 21:54 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zombie
Nový Člen

Příspěvek č. 10

Tak mám tu nové fotky Kytím se daři velice dobře, jen mám ted obavy z toho, jestli tam nemám samce, a chtěl bych vědět, jestli už po měsící růstu to můžu rozpoznat, popřípadě, jestli by se mělo s kytkama něco udělat, např zastřihnout nebo něco, stále sem na stejnym režimu světla hnojky všeho Přikládám foto a předem děkuji za každou radu

Old Post 09-11-2011 v 18:59 PM
zombie
Nový Člen

Příspěvek č. 11

Slyšel sem , když kytka má první patro listů složený z 5 lístků, tak je to samec ale nevím. Je to tady na photou

Old Post 09-11-2011 v 19:00 PM
zombie
Nový Člen

Příspěvek č. 12

a tady jsou kytí po měsíci růstu v celé své kráse

Old Post 09-11-2011 v 19:02 PM
zombie
Nový Člen

Příspěvek č. 13

Mutant, jen o trošku větší než posledně neví někdo co s nim? je to normální? už se to někdy někomu stalo? nebo čím to je?

Old Post 09-11-2011 v 19:04 PM
zombie
Nový Člen

Příspěvek č. 14

Mám šanci sehnat 250W nebo 400W sodíkovku..co byste mi doporučili? bojím se, že 400 by mohlo být už zbytečně hodně..nějaký názor?

Old Post 20-11-2011 v 09:00 AM
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 15

Nazdar.
Jestli plati prostor uveden v prvnim prispevku, tak porid urcite ctyrkilo + dostatecnou ventilaci.

Pohlavi rostliny podle listu urcite nepoznas. Je to naprosta hloupost.
Mutanta nech normalne rust. Neni to nic ojedineleho pokud pestujes ze seminek.

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Old Post 21-11-2011 v 06:34 AM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zombie
Nový Člen

Příspěvek č. 16

Kytka na prodej..https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=60595

zelená je tráva, hulíme jak kráva!

Old Post 05-12-2011 v 21:38 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:16 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás