Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím všechny,chtěl jsem se zeptat zda mužu postřkovat phyt-amin
od plagronu když hnojím bio novou a jak velkej problem je když mi teplota vnoci klesá na 16.5
Původní příspěvek od RUSTY zdravím všechny,chtěl jsem se zeptat zda mužu postřkovat phyt-amin
od plagronu když hnojím bio novou a jak velkej problem je když mi teplota vnoci klesá na 16.5
Phytamin na list postřikovat múžeš i když jim dolú ke kořínkúm leješ jinou značku. Ta teplota... no je to krajní mez. Dá se to, ale teplo je teplo.. Já bych přitápěl.
Příspěvek je v hydroponii...... jak řešíš teplotu živiného roztoku? Taky necháváš klesnout na těch 16°C, tam už by to bylo velice špatný. Přidej do nádoby s roztokem akvarijní topeníčko.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná