Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Všechny vás tady zdravím, na Grower.cz jsem nový, a tady přináším pár fotek z mého prvního pěstu.
Po načerpání důležitých informací, výběru semen a dlouhém hledání dobrého místa, kde kytičky nebudou příliš na očích a kde bude dostatek světla jsem zasadil 8 kytiček
Semínka jsem nechal vyklíčit mezi mokrými ubrousky, pak jsem je umístil do Jiffů. 15.5. se začali prodírat hlínou směrem k slunci a 30.5. jsem zasadil 3 OB a 3 SQ do již připravených dír v lese.
Jedna SQ a jeden OB měli přijít na jiné místo, které jsem později zrušil, jelikož o pár metrů dále zasadil někdo jiný.. Tyhle dvě kytky jsem tím pádem zasadil cca o 2 týdny později na stejné místo jako předchozích 6.
Po 3 týdnech růstu ve volné přírodě jsem je zastřihl, většina dostala FIM, 2 OB jsem zastřihl klasicky na dva vršky a dva opozdilce jsem nechal jen tak růst. Taky jsem zbudoval okolo zahrádky plot, jelikož mi jednoho Orange Buda něco vykopalo i s Jifem ze země.
Dlouho jsem čekal než začaly kvést, SQ mě mírně zklamaly, začaly kvést stejně pozdě jako Orange Bud (27.8.), přičemž seedbanka uvadí měsíc sklizně konec září, což je o měsíc dřív než OB.
Většina rostlin už přerostla mojí výšku (180cm), dříve vyhrabaný Orange Bud je nyní největší ze všech cca 2,5m (zastřižený klasickou technikou 2 vrcholů).