Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to amalka: pěkný , paličky se ještě určitě nafouknou
to Aleš : popsaný je to dobře ,nauč se číst a řiď se pokynama Amálky , máš to hned ve 3. řádku!!!!
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
amalka:F poho.Škoda jen,že si to nezvážil,já sem byl zvědavej,kolik z toho bude :-( . Pokus se to vodhadnout aspoň by vočko.Rozjel sem před tejdnem taky kejs,ale miditower s dvouma spořivkama a vrazil jsem tam Budhu a ňákej noname hustec a čekám,co se s nima stane :-).Snad se mi to povede jako tobě.K+,čágo.
to all : jen teoreticka otazecka : co kdyby byli ty samy podminky az na
to ze by tam byl scrog ??? byla by uroda vetsi ( asi joo ) ???? vyplatilo by se to vubec ???
cus lidi, třeba mi poradíte:
Vy tady rozebíráte pěstování v Pc. Ale já sem jednou slyšel, že to de i v zapnutym kompu. Prej to jde, ale musíte mít hooodně velkou bednu a samozřejmě i světlo, takže si počítač vlastně tuníte. je to i taková součást toho tuningu...
Myslim, že by to bylo ideální místo pro každýho...
ale nevim, jak by tak taková kytka co rostla mezi elektromagnetickými vlněními chutnala
jestli ste něgdo na netu potrefil na tohle zajímavý pěstování nebo s tim dokonce máte zkušenosti, dejte vědět