Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny, prosim o pomoc, 1. cervence sem zacal pestovat indoor. Seminka bez problemu vyklicila, dal sem je do hliny, propukla, zakorenila se, vsechno v pohode, jenze mi porad prijde ze na to ze kytka roste skoro 40 dni je na jeji vek prilis moc mala, muzu poprosit o radu cim to je ? dekkuji moc za pomoc
Zdravím všechny, prosim o pomoc, 1. srpna sem zacal pestovat indoor. Seminka bez problemu vyklicila, dal sem je do hliny, propukla, zakorenila se, vsechno v pohode, jenze mi porad prijde ze na to ze kytka roste skoro 40 dni je na jeji vek prilis moc mala, muzu poprosit o radu cim to je ? seminka jsou to paradise seeds, vertigo dekuji za pomoc, pridal bych i fotky ale nevim jak, jestli mohu poprosit o nejakej rady, tipy, popripade doporuceni nejakeho hnojiva kterym rust o dost urychlim, jakekoliv rady, dekuji predem
já je zalejvam nejakou smesi, normalne voda plus hnojivo co mi bylo porazeno v grow shopu ze muzu zalivat kazdy den, a rozprasovacem i listy klidne vickrat denne, moc male, je 25- 30 cm, v tomto rozmezi, mam 4 rostliny
samonakvétací feminizovaná semínka paradise seeds vertigo, velikost 25-30 cm, mam čtyři, takže v tomto rozmezí, zastřihovaná ani ohýbaná není, 250 w, hnojivo, název odám zítra, nemuzu si vzpomenout, ale bylo mi porazeno v growshopu kde jsem ho kupoval ze muzu zalivat klidne denne, redim roztok s vodou, a rozprasovacem, reps celou rostlinu klidne i vickrat za den, substrat, cerna bila puda, kalifornske zizaly. PH 6,7 , teplota kolem 25 °C
Nazdar začátečníku,napřed to vyfoť a pak dej veškeré info ohledně modelů,média,hnojiv,světla,ofuku,odtahu a pěstebního prostoru,jinak ti asi nikdo neporadí...
samonakvétací feminizovaná semínka paradise seeds vertigo, velikost 25-30 cm, mam čtyři, takže v tomto rozmezí, zastřihovaná ani ohýbaná není, 250 w, hnojivo, název odám zítra, nemuzu si vzpomenout, ale bylo mi porazeno v growshopu kde jsem ho kupoval ze muzu zalivat klidne denne, redim roztok s vodou, a rozprasovacem, reps celou rostlinu klidne i vickrat za den, substrat, cerna bila puda, kalifornske zizaly. PH 6,7 , teplota kolem 25 °C
tak to se nediv
Samonakvétací už ti porostou asi už jen o 10cm-max,protože ti to už kvete,buď rád,že to jsou samice-chomáčky-blizny...
Aspoň něco,ne?
A proč jsi v tomto ročním období jel automatky,ty nemáš okno ani balkon??? :O
Jsou to pro tebe zbytečně vyhozené prachy...
Ale dojeď to do konce a pěstu zdarr!!!
Ano,odpověď máš ve svojem dabltreedu,snad jsem ti aspoňtrochu pomohl s klidem,dojeď to jak se patří čau.
Jinak kdyby jsi dal autokvětky na balkon uděláš pro rostlinu líp a ušetříš asi 70% nákladů,tak příště se o tomto raději poraď dřív...