Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak kromě mazara už mají všechny takové menší šišky. ten orange bud kvete asi tak 2,5 týdne. měl sem ho nějaký ten rok do zadu a byly z toho šišky jak celá ruka. tento rok tady pořád svítí slunko jak cip tak su zvědavý.
ja ho jel taky minulé léto ve skleníku taky s SuperSkunkem...začal mi kvitnúť 20.8 a teraz ho idem zas...a zatial sa mu vobec ale vobec nechce ... ale tak dúfam že ked ho pojdem skontrolovať tak ma privíta milé prekvapenie hehe zatim Pyc.,
....nepěstuješ... zaplatíš...!!!
Není umění lidi o něco voškubat...umění je vědet se s nimi podelit i o to poslední
Zdravím,psal si že tvá Blueberry byla stejná,akorát když jsem se díval viděl jsem jen Blueberry,ale ne že by to byl automat,a jestli byl kolik si měl s jedné? Díky za odpověď,kdyby to vadilo tak smáznu.
čau. já sem měl aj autobluberry ale nevím kde mám ty fotky. když je najdu tak je sem dám. ale nevím kolik toho bylo ze 3 asi jedna malá sklenka. nic moc. ale na chut v poho
Ahoj,máš to pěkné,mně to už taky pěkně kvete-Orange,Shaman i Lowkiller a loni o tomto čase jen "čeština",takže v poho.
Pokud chceš smajloša tak musíš dát quet-odpověď plnohodnotná a v levo dole máš smilies zap. a pak klikneš na smilies-odkaz,okopíruješ symbol třeba :work: a přeneseš na to co píšeš.
Tak třeba : je:
Tak pěstu zdar!!!