Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute neviete mi poradit kde sa mohla stat chyba? robil som cez vikend brownies z masla a z nejakeho dovodu sme z nich neboli stoned ani high. po zjedeni mnozstva ktore by ma inokedy odrovnalo, som mal iba jemny pocit uvolnenia a brutalne cervene oci.
maslo som robil podla postupu ktory ma doteraz nesklamal: travu najprv natrhat na male kusky, par krat prevarit vo vode, a potom 6-12 hodin varit v masle s vodou. kolac som potom piekol na 150 stupnoch asi 40 minut. nakolko som dal na pol kila masla asi 50g sisiek plus zavaracku listov, cakal som ze z toho budem lietat v inej dimenzii.
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r 6-12 hodin? To je docela solidní rozmezí...
Kolik přesně?
no presny cas neviem nakolko som si pri vareni zoparkrat nalozil bongo. ale skor to bude blizsie k 12. neviem preco tak vela, pozeral som vela receptov a vsade to bolo inak. mohol som dlhym varenim THC nejak zdegradovat? teplota bola cely cas okolo 100 stupnov.
no skusim upiect novy plech ci sa nieco nezmeni. tento totiz mala nastarosti zenska :/
no presny cas neviem nakolko som si pri vareni zoparkrat nalozil bongo. ale skor to bude blizsie k 12. neviem preco tak vela, pozeral som vela receptov a vsade to bolo inak. mohol som dlhym varenim THC nejak zdegradovat? teplota bola cely cas okolo 100 stupnov.
no skusim upiect novy plech ci sa nieco nezmeni. tento totiz mala nastarosti zenska :/
Ne. Naopak, pokud by si danou dobu pek samotný palice,bez vody, tak je ještě zpotenčníš díky dekarboxylaci konopnejch kyselin na THC.