Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo dobrý nápad mohu doporučit jsem techno DJ....a zhulenej hrát je super...pokud to,ale přeženete je to halus(já občas slyšim i zvuky,který tam nejsou:-)))
a na mlíčku to ....no to nejde.......mam namysli na dobrym mlíčku...
Nodoporučuju
Dělal sem DJ na akci a trošku sem si dal. Měl jsem hodně co dělat abych to zvládl. A to byl průser, když ke mě přišel člověk, že chce zahrát pro.... no a já nebyl za boha to ksakru říct - průser!!!
Jako dělat doma a strkat to do PC, tak to je pohoda. Ale varuju před LIVE akcema.
jj, jeste tak pred rokem sem mixoval na oldskool teslách. delali sme v lete party a kdo moh tak tam dovez bud jetel nebo co z jetele uvaril a protoze sme tam byli jen 3 Djz tak si o nas pekne pecovali, dopadlo to dost nezbedne, ale odehral sem tam to nejlepsi (teda vyzim si toho nejvic)
a taky si myslim ze nejaky hc techno se ani za strizliva neda... viva d´n´b
yop
Já hraju pořádnou rychtu i když teda kdybych si stoupl k flašinetům úplně na már tak si teda asi moc nevrznu hlavně pak v těch sluchátkách slyšim úplný haldy vobčas takže mastim jenom za střízliva abych dal lidem čistou energyyy ,jasnyy hehe
Btw. Bohoure jak dlouho ešče hodláš mrdat toho pejska ?