Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, rozhodl sem se že pro letošní out si založim thread. Uvítám názory a hlavně rady
Doufám že neskončim jako minulej rok když mi je někdo štípnul zeskleníku!
- Jedu ze semínek. Mám je od člena groweru(díky ) - ice cool x (mango/T.N.R)
Bohužel se mi při klíčení (cca 20/duben)pomíchali takže teď vlastně nevím co pěstuju.
-Předpěstoval sem je doma, 2x sem přesazoval. 10.6. sem dvě hodil ven (jedna je ještě doma - mám tři).
-Jako substrát jsem použil rašelinu ze zahradnictví smíchanou s jemnym štěrkem. Venku rostou na starym kompostě a dodíry sem nasypal tak 25l rašeliny nakaždou kytku.
Z jedné kytky venku se vyklubal samec - toho sem zlikvidoval.
Druhá kytka je stále v květináči na okně (venku) a už pěkně nakvétá narozdíl od té co je v zemi.
-Vyplatí se mi ještě tu kytku sázet dozemě, nebo už jí mám nechat v květináči ?
Taky mě to udivuje.. řekl bych že to bude tim jak je v malim květináčku.
A taky možná tim že jí občas hnojim nějakej NPK hnojivem na Květ pro orchydeje.
No možná že to je možný taky. Já to nehnojim nijak pravidelně ale jen jednou začas když si vzpomenu.
Potřebuju spíš vědět, jestli už jí mám takhle nechat dozrát, nebo přesadit do většího květináče, nebo do země ?
No možná že to je možný taky. Já to nehnojim nijak pravidelně ale jen jednou začas když si vzpomenu.
Potřebuju spíš vědět, jestli už jí mám takhle nechat dozrát, nebo přesadit do většího květináče, nebo do země ?
Takže tu malou už nechám dojet v tom piďikvětináčku.
Každym dnem se pálky zlepšujou..
Jediná věc která se mi nelíbí sou děravý a podivně žíhaný listy viz 1. fotka. čím to?
Takhle roste kytka nakompostě. Vypadá maximálně spokojená, jen bych asi mohl vymyslet nějaký hnojivo typu kopřivy, slepičince nebo tak něco.
Vůbec sem ji nezaštipoval, ale jak vidíte na druhé fotce, podařilo se mi zlomit hlavní stonek takře se vtom místě zesílila boční větev. Teď má dva vrcholy.