Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hoj, tak to už je na tobě, jaké kouření máš rád .. je třeba vybrat z mnoha druhu, a každý ti dá něco jiného co tobě chutná neno naopak. Pročti si par webu a vyber něco Já osobně bych asi šel do Speed Queen
Já bych ti zas doporučil ak-47, dobře se větví i bez zaštipování a je dost odolná což myslim jako začátečník taky oceníš, navíc dobrej výnos a chut ale to ti řekne asi každej o svým oblíbeným modelu
Původní příspěvek od Blackous97 Cus vsici, planuju skrin a potreboval bych s necim poradit.
Planuji ze to osadim necim nizkym a potreboval bych neco , co bude mit mensi dobu kveteni.
Takze se ptam, co by ste mi poradili?
Diky
Ahoj. No konkrétne by som poradil Chronic, AK-48, Misty alebo PoG. Sú to košatejšie a kompaktnejšie odrody, pričom Ak-48 sa dá zberať už po 48-mich dňoch. A ako bonus je silný a na pohľad veľmi pekný.