Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po měsíci přemýšlení sem se konečně zaregistroval Zdravím všecky growery hned tak ze začátku malopu otázečku vaše nejoblíbenější odrůda pro OUT a popřípadě odkaz ke koupi semínek
Původní příspěvek od misakzabijak Po měsíci přemýšlení sem se konečně zaregistroval Zdravím všecky growery hned tak ze začátku malopu otázečku vaše nejoblíbenější odrůda pro OUT a popřípadě odkaz ke koupi semínek
jdi do grower bazaru-co se týče koupě at už semen nebo řezů a za nej out odrůdu? tady už je dred o tom,stačí hledat..od toho je tu slovo hledání,nic vezlím,ale stačí zapojit hlavu at se vede K.
Mám skvělou zkušenost s Frisian Dew (Dutch Passion), nejlepší co jsem kdy venku viděl, zrovínka jsme to ochutnávali (předčasně, ještě to není to pravý ořechový), ale funguje bezvadně, je to "smací", a výnos je nadprůměrnej. Můžu vřele tuhle fialovku doporučit a za rok se mi ozvi...