Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak tak koukám jaká je tady nuda v sekci soutěže ,tak jsem se rozhodl že podaruju pár semen z křížení z vlastních selekcí.
K oprcání byly vybrání dva statní jedinci a to samec AK47 (serious seeds) a samec The Pure (Flying duthmen).
O co se hraje :
10ks Legends ultimate indika (L.U.I) x Pure
10ks Deep Chunk x AK47
5ks NL x AK47
10ks Jack Herrer x AK47
20ks White Widow x AK47
5ks Chemdog IBL x AK47
20ks Legends ultimate indika (L.U.I) x AK47
1. Místo ----- 10 ks JH x AK47, 10ks L.U.I x PURE, 5ks Chemdog IBL x AK47, 5ks NL x AK47
2. Místo ----- 10ks Deep Chunk x AK47, 10ks L.U.I xAK47
3. Místo ----- 10ks L.U.I x AK47, 5ks WW x AK47
4. Místo ----- 10ks WW x AK47
5. Místo ----- 5ks WW x AK47
Co je váš úkol ? Hodit sem do trýdu JEDNU fotku té nejkrásnější živé paldy + název modelu ,kterou jste kdy vypěstovali.Je jedno jestli OUT nebo IN.Dávejte zde pouze makro fotky,nekvalitníma fotkama se to tu bude jen zasírat! uznávám jen fotky tady z groweru.
Co se hodnotí? Hodnotí se konzistence,barva,velikost a struktura.
Účastnit se mohou všichni co mají více než 80 postů !!!
Soutěž začíná odted a uzavírka je v neděli 24.7 v 00:00.
Výhercům zašlu výhru poštou po vyhlášení výsledků.
No a jsou někde k vidění dívčí dárci tech seeds? Pak promáznu.
Neprezentuju své projekty,nevidím důvod.Je to dlouhá doba selekcí z čeho jsou mamky takže geny jsou kvalitní.Navíc kdo si všiml tak jsem tyto semena prodával v bazoši,ale ted chci někomu přes léto udělat radost. Mám akorát suché paldy od maminek a maminky v matkárně, na květu ted nic nemám,budu rád jak někdo udělá report jaké krasavice mu vylezly