Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak k celkově pěstování out
Pro zewly jako jsem já je to nejlepší koníček na léto. Člověk se má aspoň o co starat .
Takže moje bylinková zahrádka
Máta Velkolistá , Babské ucho a Rozmarýn.
Protože mě zůstal volný jeden kýbl , tak jsem tam prdnul keříčkový rajčáta z babiččiny selekce Jsou 2krát tak velký než ty její ( cca v polovině kýble je vrstva králičí mrvy pěkně se slamou) - takže BIO !
Jinak jsem udělal poslední roztažení WR . A Shiwa se západem slunce...
Tak mastičková zahrádka už skoro 14 dni kvete . Je tam MasterKush a SomaSkunk z regular semen a BIO - no nějaká ta palička v masti určitě nezkončí Ta první fotce nakvetla uz ve skleníku a kvete od cca pulky kvetna. No a WR košatí a ShiwaShanti taky
EDIT :
A pro úchyláka co chtějí vidět paličky mojí starý - Shiwa ještě nekvete
no to jo ale já osobně mam pár kytek venku od 15 dubna taky nakvetli ale začátkem června to bylo už srovnaný ....no nechci ti to vyvracet...ale jsou krásný...