Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vyrob si ich z nejakych starych dosiek daj do toho ciernu foliu na krajoch to prilep paskou, mozes tu foliu prilepit v nejakych bodoch aj obojstrannou paskou. Ja mam takto 4 x 35 litrov vody v nadobach, ktore vyplnuju celu skrinu
Tip 1. jak psal E_D-po malířích a stavbách (láhev s sebou )
tip 2. Trochu nákladnější 200l plechový sud
tip 3. Plastové sudy
tip 4. Kanystry na vodu (velké)
tip 5. Opět nákladnější a těžší-porcelánová kadečka na zelí
tip 6. Eště mě napadla starší záchodová mísa (funkčně čistě pěstební)-málo vody?-prostě spláchneš a je vody dost
Pekor:
Nemožem povedať, že hovrim? po Slovensky, ale tím "dosiek" si myslel starý dřevěný sud (taky na zelí), nebo něco jiného (jen mě to napadlo-žádná dedukce)
Jinak je opravdu hrůza jak češi přestávaj rozumět našim starým bratrům slovákům, malej dotázek mi, když jsme na záchodě tak tlačíme, jak se to řekne "po slovensky", přece tam netisknete ne:
v bauhausu lejou michane barvy do kyblu s vikem... myslim, ze by ti nejaky prodali, snad maji i standardni cenu, akorat nevim, jestli neni nejvetsi 20l...