Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny Growery... Nevim, jestli to sem patri, ale kdyz tak to smazu...
Mam velkej problem s palenim (stipanim) jazyka, a zajima me, jak ste na tom vy?
Mam precitlivelej jazyk, nedostatek nejakeho vytaminu, nebo cim to je? Rad bych se toho zbavil, speka si takhle vubec nevychutnam a vodnice me zas tak moc nezkouri..
Tak prosim, jestli mel nekdo stejny problem a vyresil, tak at se podeli.. dekuji...
Nejsem si jistej, ze ti to pomuze, ale nekdo tady uz psal, ze proti paleni krku je dobry sezrat cokoladu a to svinstvo se ti uchyti na cokolade, ktera potom pomoci slin stece do zaludku...
Nevim, jestli je to dobrej napad, ale moh bys zkusi tu cokoladu, zaplacat sni trochu jazyk a pak si dat speka, sice bude selej od coko, ale treba ti to pomuze...
PS: Jen takovej napad, kdyztak se na mne nezlob, kdyby to bylo jeste horsi
s tou cokoskou sem to taqy cet ale sice to swinstwo nemash v krku a mas ho v zaloudku ,tu cokosku musis totiz vychrchlat . Mozna ze pouzivas blbou vodnici pritoze me vodnice skourujou mnohem vic (po jedny se muj kamos prawidelne poblejva) a skoro fsechny sracky se ti prefiltrujou prez vodu.ja osobne hulim skoro jedine z fajfky ze ktery nehulis skurwenej papir kterej tvymu krku moc neprida. hojs
Cokoska je zajimavej napad, ale asi by to bylo z blata do louze.. Je fakt, ze si budu muset poridit vetsi a hlavne lepsi vodnici.. Ale vsichni mi kamosi s kteryma obcas pohulim, Vodnice nemaji radi a me se je nechce vzdy premlouvat k vodnici...
Asi mam ten Jazyk nemocnej, nebo ja fakt nevim...
Jinak samo dik za odpovedi
Pali te ten jazyk hned jak si das prda?, jestli to neni jen sugerace?, me taky nechutne pali v krku kdyz si dam 2/3 prda, pak me pali skoro tolik, ze nemuzu dalsiho (vetsinou to neni treba), ale zjistil jsem, ze kdyz lehce ovladnu sve pocity, neni to tak hrozny, da se na to zapomenout, musis si uvedomit, ze je to jen vjem vyvolany hulenim...
To ale nepomuze v pripade, ze mas naky chronicky...gl
no tohle mi prijde dost nechutny,a hlavne nekde v hospe to asi delat nebudes,ale jeden divnej typek u nas ve skole si taky hrozne stezovat a tak si zacal natirat jazyk a polykal lzicku olivovyho oleje je prej zdravej a hodne mastnej pac je to olejale od ty doby si nestezoval,tak jestli chces bejt necim jinej tak to zkus
Ted jsem dostal Anginu a po trech dnech horecek, se mi jazyk osypal puchyrky.. Po 24 hodinachse zvetsily na jeden velkej slyzkej puchyr pres celou predni pulku jazyka... Boly to jako svin a doktor vubec nechape co to je. Uz se ptal, jestly jsem nebyl nekde v tropech.. Nikde sem nebyl, s nikym sem se nestykal, pouze jsem tri mesice hulil kolem 6jointu denne... Nevim, jestli to za to muze, nebo ne, ale je to hrozne.. Jo Vubec nic mi na to nezabira jako leky...
Mejte se krasne a hlavne at tohle nezazijete...
No, teda... Držim Ti palce, ať se hodíš rychle do cajku.
Třeba je to jen z tý horečky. Brzo se uzdrav !!!
Snad nemáš nějakou alergii na thc, to bych Ti nepřál.
Hele to mas z toho castyho huleni, bude to alergicka nebo chronicka reakce jakyka na naky latky a ta angina to jen potporila, hlavne ted nehul a zkus to nak lecit. Kdyz vylecis anginu, treba se zmirni i jazyk. Zkus zajit k nakymu otorinolarongologovi nebo jak se to pise, proste nosni usni krcni, ten bude vedet urcte vic nez, kalsickej lekar. A potom, az se vylecis tak nehul tak casto, nebo to do sebe cpi mlikem ci nakym pokrmem, ale davej pozor vole, to nemusi bejt prdel...
Dekuju moc za podporu... Lecim snad vsim cim to jde, ale zatim ani naznak po uspechu... Zatim se mejte krasne a Puhulujte do pohody a neprehanejte to.. :-)))
Ha, tak me napada jeste jedna vychytavka. Taky znam par lidi, kterym vadej vselijaky komplikace podobny tvejm. Vzdycky, ale byli spokojeny, kdyz se kourilo pres vodasku, ve ktery bylo zhruba 70% mlika a 30% vody. To mliko pochyta vic sajrajtu nez jenom voda.
S trochou sikovnsoti se da sestrojit vodnacka, na kt. se da pripichnout joint. Sice si nedokazu sam sebe predstavit jak s timlhe manipuju pri rychlym jointu rped hospou, ale pro ten komfort .....:-)))
abych pravdu řek tak sem se tim eště nikdy nesetkal jak u mě tak u mejch spoluhuličů. budeš s tím muset trochu zaexperimentovat.. tak vodarna neni špatnej nápad
Jo pres vodarnu to je v pohode, ale doma zas tak moc nehulim a tahat to sebou je hruza... No jo no mam smulu.. Hlavne sem se rozhodl, ze budu hulit min a treba to bude lepsi... Nebo to zmizi ;-)))