Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po mnoha odjetých kolech outdoor se semeny no name jsem se rozhodl,
že se pokusím vypěstovat něco chutnějšího.
U mého kamaráda jsme oprášily starou zapomenutou místnost. Je to všechno provizorní a některé věci, po přečtení rad z groweru jsem shledal jako nevyhovující. Úpravy v boxu budu řešit až druhé kolo.
A ted' k samotnému boxu
- Box se nachází v podkroví, situovaný na východ, tudíž tam svítí slunce
jen pár hodin.
- Box má na výšku 160cm-200cm, šířka 150cm a délka je zhruba160cm.
- Odtah 2 PC větráky o průměru 100mm.
- Přítah 1 PC větráček o průměru 100mm.
- Slunce 400W sodík-osram
- Hlína zakoupená v zahradnictví, smíchaná s rašelinou na provzdušnění.
- Květináče mají 6,5l
- Ofuk- stolní větrák, funguje nonstop.
- Osazenstvo- 5 Vanilla kush od Barneys Farm
5 Kandahar od Ministry of Cannabis
- Hnojivo- Hesi, TNT na růst, Root Komplex, a na květ.
- PH vody měřím latmusem, voda po úpravě má kolem 6PH, hnojím dle
návodu.
- EC neměřím.
A ted k samotnému growu
Bohužel jsem grow začal monitorovat, až 10 dní květu, jelikož jsem
neměl čím fotit. Na začátku jsem fotil pouze mobilem, ale zakoupil
jsem fot'ák, tak snad budou fotky lepší.
Jinak jsem chtěl napsat, že pěstuju pro radost a všem huličům přeju
co možná nejlepší výsledky.
Snad v 31 dnu rustu, ne?
A dej si tam nejake cirkulacni ofukove vetraky, at se ti nekumuluje teplo pod vybojkou a pokud si tu lampu nemel tak vysoko kvuli foceni, tak ji dej rozhodne niz..
Jinak jsou to pekne rovnomerne keriky..
UncleBatman budu sledovat.Držím palce.Už jsem to nemohl vydržet,tak malý upp.Den 27.Rád bych ukazal vanillu a kandahar zvlášt,ale nechce se mi s tím moc manipulovat.Vanilla je spíš uprostřed a v zadu,a kandahar okolo.Vanilla je mnohem víc orosenější ale kandahar se zdá být hodně rostlej.Vanilla se mi přesto zda trochu pozadu.no uvidíme.Asi tam bude trochu díl.