Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » parníček alá Seli
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
seli
Stálý Člen

Karma uživatele seli - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Tak mě kamoš přizval k chirurgickemu zakroku, jak nařízkovat jeho mamky. No to proběhlo včechno v poho, a pak to přišlo. Neměl parniček na řízky ani nic podobneho. Vzešlo z toho toto:

Řízhy zapichle v rockwolu jsme dali ma normalni umělodnotnej tacek s vodou, ten jsme vložily do mikrotenoveho sačku (uplně na dno) nejvěčí finta je v tom že jsme do sačku strčili brčko a pak kolem něj saček zalepily izolačkou. Přes to brko se da přilejvat voda, dofoukavat vzduch no proste je to dokonaly. Konec brka jsme ucpoli orbitkou. Tak co vy na to?

Old Post 19-01-2003 v 12:16 PM
seli je offline   Profil uživatele seli   Find more posts by seli   Foto galerie člena seli   Click here to Send seli a Private Message   Add seli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

Palec nahoru Mazané Seli! K+(ikdyž spíš za pobavení:) Příspěvek č. 2

Fakt zajímý řešení takovýho problémku! Ale když už jsi začal takovej thread, tak se tě zeptám: když dofukuješ vzduch, tak tam nadýcháš CO2 z plic nebo obyčejnej vzduch kterej nevdechuješ a jen ho natahneš do pusy a potom rovnou z pusy do brčka(podstatně míň CO2)?
V pohodě a hodně nápadů přeju!

Attack government which have broken 'The basic human laws' sign!
High grow, higher harvest, highest High! ->

Old Post 19-01-2003 v 15:18 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seli
Stálý Člen

z plic do plic Příspěvek č. 3

rovnou z plic, at si kiticky taky uzijou a lip rostou. Ten nafouklej saček je docela objemnej tak bych rek ze jim tem staci na noc ta trocha lisliku co si vyrobi pres den a co tam vdechnu. Zatim je to jen pokus. Spiš mam strach jestli mi ty kytky nesplesnivi a neshnijou kdyz tam bude moc vlhko.......

Old Post 19-01-2003 v 16:34 PM
seli je offline   Profil uživatele seli   Find more posts by seli   Foto galerie člena seli   Click here to Send seli a Private Message   Add seli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hajavan
Stálý Člen

Karma uživatele Hajavan - 88% PěstitelskáKarma uživatele Hajavan - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

pozor plisen.
ja by jsem se osobne bal plisne. chce to urcite vetrat.
do toho sacku bych vyrobyl diry. treba by jsem ustrihl horni rohy sacku. a taky nakou diru dole at to poradne dejcha.
vona tam bude velka vlhkost i stema dirama

nejsem muz nejsem zena nejsem pes ni kocka ............ jsem NIC

uz se tesim az odsut vypadnem !!!

Old Post 19-01-2003 v 16:45 PM
Hajavan je offline   Profil uživatele Hajavan   Find more posts by Hajavan   Foto galerie člena Hajavan   Click here to Send Hajavan a Private Message   Add Hajavan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Kóča
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Kóča - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

ja sem pouzil velkej kelimek od cehokoli(plastovej. napr. jogurt 500ml) decko je uvnitr kelimku.navrh priklopit svrchni pruhlednou cast plastikoveho obalu od cd. nekolik dir do kelimku pro vzduch a je to. ja to pouzivam pro rostlinky ze semen ale na rizky by to mozna slo take ale s vetsim kelimkem(zalezi na velikosti rizku)

Old Post 19-01-2003 v 20:17 PM
Pan Kóča je offline   Profil uživatele Pan Kóča   Find more posts by Pan Kóča   Foto galerie člena Pan Kóča   Click here to Send Pan Kóča a Private Message   Add Pan Kóča to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Jestli se Seli nebude zlobit, tak přidam pařník ala Květák (estli se zlobit budes tak at to nakej admin smaze), prostě sem vzal lahev od okurek (0,75l), šoup do něj 3 řízky (brambory a omastek ) ve vodou nasáklém Rockwoolu a na hrdlo dírkovanou potrav. fólii, nebo sem taky použil 3l Lahev od "půmyslových" okurek.
A sem nervózní jak pes páč dneska je to třetí den co sem je viděl naposled .

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 21-01-2003 v 11:47 AM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seli
Stálý Člen

poho Příspěvek č. 7

nezlobim se, jsem rad ze pisete svoje napady a zkušenosti. Ted jsme prisli na nevihodu (malou) a to ze po dobu umisteni v sacku s brckem se k rizkum nedostanu. To jedine ho rozrezat a pak udelat novej....

Tak jo lidi mate jeste nekdo nejake skušenosti a zlepšováky ktery by plnily normu na 150% ????? :-)

Old Post 21-01-2003 v 17:59 PM
CZMELÍK
Nový Člen

Karma uživatele CZMELÍK - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

já sem si dotlačil domu smršťovací folii a v kombinaci s čtyrma i třeba tužkama si dělám, když je potřeba, minipařník-foliovníček! folie je na jedný rouře pomalu neomezeně( vzhledem ke spořebě!) a navíc se sama na sebe LEPÍ automaticky, tagže tvar záleží jenom na mě a nepotřebuju ani kousek lepenky:-))!! s tim pytlíkem to dom taky vyskouším, ale je to asi spíš dost veselej vtípek. dejchat kytičám je lepší než dejchat bengům

Old Post 31-01-2003 v 15:01 PM
CZMELÍK je offline   Profil uživatele CZMELÍK   Find more posts by CZMELÍK   Foto galerie člena CZMELÍK   Click here to Send CZMELÍK a Private Message   Add CZMELÍK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Jo ty flašky sou na ležato a rockwool je k hovnu, snad to hlína eště zachrání, jinak 3l flaška je lepší.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 03-02-2003 v 10:07 AM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dadanek
Stálý Člen

Karma uživatele dadanek - 51% PěstitelskáKarma uživatele dadanek - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Ja používám kolečko s polystyrenu (5cm průměr, 1 cm výška), v něm mam dírky 0,5mm, kterejma protáhnu řízečky. Kolečko posadím do hrnku s kojeneckou vodou a přiklopim pulkou petflašky. Řízky sou pořád celý ponořený, co se odpaří z hrnku dělá vlhko, absolutně žádný starání, žádný stimulátory, fuck rockwool, a do třech tejdnů prostě zakořeněj (úspěšnost přes 90%) SIMPLE WATER CLONNING METHOD

To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!

Old Post 08-02-2003 v 18:49 PM
dadanek je offline   Profil uživatele dadanek   Find more posts by dadanek   Foto galerie člena dadanek   Click here to Send dadanek a Private Message   Add dadanek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás