Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po menší odmlce jsem tu z5 s new growem a poprvé jedu pod lampou semena z vlastní selekce, tak držte palce .
Chtěl jsem jet řezy, ale bohužel jsem na ně dlouho čekal až jsem se nedočkal, tak jsem pod slunce jebl tyhle kytí co jsem měl připravené na out
Odrůda je White Rhino x Great White Shark křížený se Super Skunkem...jsou to seminka z mé třetí sklizně vůbec viz můj podpis a je jich 12, tak dufam že bude co nejmíň samců.
Půda: Royality mix plagron
hnojky: atami sestava
Kytí rostou už tak měsíc a půl, ale od 1.5. jsou pod umělým sluncem což teď dělá asi týden a půl.
Zdar
kytí rostou jak z vody zatím není pořádně naco se dívat, ale zelení se to zelení
dnes potřik phytaminem a zítra řádné zalití jen upravenou vodou..
tož dnes je to něco přes tři týdny na růstu a ještě to vidím na nějakou chvilku... jináč už se objevily první gule zatím jen jedna kytka.. a doufám, že to tak i zůstane ¨
do zálivky přidávám už i květové hnojky po první aplikaci se objevily ty gule
No nebyli to tak dobré semínka jak jsem předpokládal a z 12 kytek jsem vytáhl 4 hermáče s tím, že ostaní kytky se jevily jako samičí pohlaví a po dalších dvou týdnech jsem zjistil dalšího hermáče, ale bylo již pozdě :/ .
Na jedné z kytek byl nejspodnější bočak s květy, jinak cela kytka v klidu.. no mam z toho tezke zklamani uz jen proto, že jsem docela dlouho svitil zbytečně.. a ted uz nema smysl svitit na takove kytky..nejspiz je hodim dokvest ven..