Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze zacal som druhe kolo. zostava na pestovanie je taka ista ako prve kolo len kofliky su 6,5l.
do jiffy som dal 4mazare a 1special kush. do 4 dni boli vsetky vonku.
prvy tyzden boli pod 125W usporku potom som nahodil 250W MH. ak by som nemal MH myslim ze ten mesiac by kludne vydrzali aj pod 125W usporku ale kedze mam MHcko tak preco ho nevyuzit.
prikladam foto z 15.dna rastu kedy boli presadene z kelinkov do finalnych koflikov.na foto vidiet dobry korenovy zaklad a taktiez troska spalene listy od hnojiva:-( dal som in fish-mix na 10den a asi ich to trosku spalilo:-( bude to asi tym ze pouzivam zeminu growmix a ta je troska predhnojena a ja som im chcel este dopriat.
Původní příspěvek od Bandita ahoj
ako vysoko mas tu 250W nad rastlinami?
mam ju asi 15cm. myslis ze je to moc? chcem tam prirobit este na tienidlo ventilator co bude fukat na vybojku aby som to mohol dat nizsie pri kvete. ak sa aj vytiahnu tak mi to nejako moc vadit nebude pretoze aj prve kolo som mal vytiahnute rastliny do vysky a neuskodilo im to.-)
mam otazocku na skusenejsich growerov. co sa stane ak rastliny prepnem na kvet v 23-25 dni? teraz su na 21 a uz maju cez 20cm. foto pripojim zajtra dnes uz nestiham.
tak pridavam foto z 44.dna kvetu. foto kde su enzymes je special kush, GS-mazar. ako vidiet tak mi tiez prerostli skoro box a zastavili sa az na lampe, vyzsie uz dat neisla.najvyzsia ma 130cm aj s koflikom 6,5l