Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravice Všem!!!
18 den růstu - myslím že mám nějaký problém. Znervózňují mne pokroucené listy a už z toho blbnu. Furt to nějak ladím ale bez konzultace jsem mimo. Hm?? Koukne se mi někdo na to a poradí?
Díky
Pokud si koupíš kvalitní hlínu (ne kyselou rašelinu), nemělo by být potřeba upravovat pH. Pravděpodobně již obsahuje dolomitický vápenec, který pH upravuje na přijatelnou mez. Konopí vyhovuje neutrální až mírně kyselé prostředí, takže pokud se rozhodnete měnit pH držte se hodnoty kolem 6,0. Širší meze jsou 5,8 - 6,5.
Dej do skříně ventilátor k díře a zvětši odtah (pokud nemáš udělej) at vzduch proudí a odvede ti ten teplý pryč. Stačí PC větrák at jede v opačněm směru (prostě at koufá pryč ze skříně )
...no mě to připadá jako začatek přepalení hnojivama , druhá možnost , lampa nizko a líta tam teplota , podle toho co pišeš tak , asi ne , tak uvidíme , čau
Původní příspěvek od Hlava ...no mě to připadá jako začatek přepalení hnojivama , druhá možnost , lampa nizko a líta tam teplota , podle toho co pišeš tak , asi ne , tak uvidíme , čau
jo jo prehnojení zuby se krouti nahoru dela to ale i teplota, vysoke ph jako spis deformuje nove listy a stare zloutnou zkus zmerit co ti z toho tece za Ec a vPh