Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Začať s outom na tento rok osadenstvo na tento rok bude 5x durban poison ak sa vydaria teda všetky v čo dúfam.Ako + bude jeden no name teda aspoň to čo s neho ostane.Osadenstvo bude v 5l kvetináčoch aby mi neprerástli lebo sme na našom milovanom Slovensku kde sú susedia zvedaví a nedaj bože aby niekto bonzol.Hnojiť budem len plagronom a to len na kvet teda ešte uvidím podľa potrieb. Hodím sem daké fotky no name ktorý je už vonka no vonka ako dnuka len už rastie.
Tak to všetko asi k začiatku veľa štastia a slniečka all Growerom !
takže durban poison od DP už je doma a čo ma milo prekvapuje dostal som gratis 3seed mataro blue s čím som vôbec nepočítal len ešte nwm či mám alebo nemám dávať do zeme lebo ja sa chystám rovno do zeme bez naklíčenia na vate .
Je to jedno, jedni dávají do kapesníku druzí přímo do hlíny. Hlavně ne vatu. U vaty je velké riziko že se ti zamotá klíček do vláken a poškodí se při vytahování.
Já dávám do kelímků od jogurtu se zahradnickým šupsrátem a zakreju igelitem. Dělám to tak u fšeho co sadím(tedy seju) a nikdá mě to nezklamalo.
edit: Jo, tak mě napadlo, pokud vatou myslíš takový ty odličovací tampony, tak klidně. Pokud teda nejsou znečištěný od tvého makeupu.
ne to sa neboj dík za rady a ak by si vedel nemohol by si mi poradiť ako najlepšie skladovať seeds aby sa im nič nestalo zatiaľ ich mám len v klasickej 1g pukačke asi by lepšie bolo dať ich do chladničky ? ale nwm nechcem nič nechať na náhodu...
durbany už vyšli 3/3 to som rád a no namemu sa darí celkom tiež len ho neprefukuje takže má dosť tenkú stonku a prevísa takže ho asi presadím a stonku mu zasadím hlbšie do zemi