Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vyměním pyl samce odrůdy Red Dwarf. Velice hezká rostlina, výška 45cm ( v 0,5l květníku), 100% plodnej - oprcával jsem s ním a vše ok. Vzhledem k omezenému množství a nedostatku mého času vyměním pouze za semena jiných AF odrůd nebo za jiný, pro mě zajimavý pyl. Prostě nemám čas to rozesílat sto lidem. Dík za pochopení.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Nazdar growery tento rok sa chystam prvy krat automaty . No objednal som NL fem. Neponukol by mi niekto pel z automtu ?? Urcise sa nejako dohodneme . Sadit planujem koncom cervna .
Nazdar kto chce vymenit pel autofloweringu modelu ROYAL AUTOMATIC za nejake semienka alebo ini pel s kvalitnej ganje? budem ho mat tak asi za tyzden maximalne za dva ak mate zaujem piste sem...