Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skřín: š 90cm,h 40cm uvidíme jak to bude vyhovovat,v 125cm,
Slunce:250w Big Lighting ,Cooltube 125 a muj vymysl na odtah viz foto
Řezy: 2x Northern Light od smístního člena ,
Zemina: Substrát na zakořenění normál z globu a perlit.
Hnojky: Růst- Plagron Grow,Wuxal super,Krystalon
Květ-Plagron Bloom a budou holubaky
Pacháč: bude se dělat z aktivního uhlí
Chybí mě ještě dost věcí ale řezy mě už trochu přepnuly na sluníčku na květ tak jsem je tam musel šoupnout. a jsem zvědavej co to udělá po takových šokách.
Jinak k tomu cooltubu 12cm větrák jsem ořezal na pasové pile do kruhu a jednoduše přilepil elektrikářskou páskou a pak hliníkovou aby to trochu vipadalo.dělá to pěknej tah je jako místo Ufa.
Zdárek. Nechci ti nějak radit, nejlépe když si na to člověk přijde sám, ale s odstupem času a po mnoha growech mohu s jistotou říct, že nejlepší je držet se s těmi hnojivy jen u přírodní kvality(plagron, biobizz) a rozhodně to s těmi hnojkamy nepřehánět..!
Kristalon a wuxal bych do toho rozhodně nepral..bohatě si vystačíš s plagronem grow na růst a na květ potom bloom.Na závěr cca ve 4-5 týdnu květu přidávat ještě jako květový stimulátor green sensation, nebo novinku Repro forte a bohatě to stačí na nádherný výsledek.
A protože jde o řadu hnojiv, která se vyrábí procesem kvašení mořských řas, tak jde o 100% bio hnojivo - tzn. bez chemek(plagron). Bylo by tedy dosti neotřelé a hlavně nepotřebné přidávat ještě chemický kristalon, wuxal apod..
O "holubacích" ani nemluvě jestli tedy myslíš trus holubů tak zrovna v tom může být spousta nemocí..slepičí, kachní apod. není asi na škodu ale pokud máš kvalitní hnojiva např. od toho plagronu nepotřebuješ nic jiného..můj názor..
Dále máš v boxu na takový prostor málo kytek 2ks je rozhodně nevyužitý prostor..min ještě 2 klidně přidej..pokud máš..
Nevím odkud pochází genetika tvého Northen Light, ale ten od sensi seeds je mým velkým favoritem..přeji hodně zdaru..
Původní příspěvek od loner_x
O "holubacích" ani nemluvě jestli tedy myslíš trus holubů tak v tom může být spousta nemocí a není ani nijak výživný pro rostlinku..
Jel sem s holubákama celej loňskej out a teď to zkoušim i vevnitř a nemůžu na to říct ani slovo. Je to potřeba nechat aspon 3 týdny vykvasit a stejně opatrně, N a P ja tam cca 16% (někde na netu sem to koumal) . Z biohnojiv spolu se slepičákama nejlepší volba a hlavně lety ověřená
" Slepičí, kachní a holubí trus se také vyznačují rychlým rozkladem a následně uvolněním velkého množství dusíku. V čerstvém stavu nesmí nikdy přijít na záhony. Je nezbytné je kompostovat, případně je lze aplikovat v podobě hnojůvky. Nikdy nepoužívejte trus z velkých bateriových chovů! Na rozdíl od trusu ostatních živočichů se drůbeží exkrementy vyznačují obzvláště vysokým obsahem fosforu – a příliš nezaostává ani dusík a draslík. Vzhledem k rychlému rozkladu vzniká nebezpečí spálení rostlin. Drůbeží trus je opět vhodný pro druhy zeleniny s výraznými nároky na živiny. Díky vysokému obsahu fosforu také podporuje tvorbu květů. Můžete ho přidávat k zahradním i balkonovým květinám, ale pouze v nepatrných dávkách "
Hoj , 2 kytky na takový prostor fakt málo , budeš hodně se muset snažt aby si to zaplnil .. Jnak 30*C je moc .. idělál je 25 stálých a v noci nesmí pod 18 viz FAQ CITUJI -
Denní teplota vzduchu: 20 - 30°C (ideální 22-25, přes 30°C už má negativní efekt pro růst)
Noční teplota vzduchu: 18 - 20°C (pod 18°C negativní efekt pro růst) 18°C je MINIMUM , méně se rovná že to neroste ....
Teplota kořenové zóny (potažmo roztoku pro zavlažování): 18 - 20°C
Problém při příliš extrémní teplotě je, že živiny přestanou být dostupné.
Prvnich 7-10dni by teplota u korenu nemela klesnout pod 20°C kvuli tvorbe korenu .
Názor člena MEDICINEMAN
"Optimalni teplota je stala okolo 23° a to podle llidi, kteri to testovali dlouhe roky v obrich klimatizovanych sklenicich " a "teplota pod 20° brzdi rust"
Kolik tam máš vlhko ? dej tam aspon misku s vodou. Ten pachač tam nedávej pokud ti nekvetou , zkytečně by ti vlhlo uhlí.
loner_x: ktěm hnojivám jedu jen plagron .. urči tě máš pravdu že boi je nej ty chemky pojedu nejspíš na out a diky za radu
MDe_:ta teplota mě trapí čekám na finance a pak to bude ok jak píšu prostě jsem je tam musel šoupnout a FAQ mam naštudovanej takže vím a vlhkost to tam dodáme
Koukám že to bude as tím že tam nemáš přívod vzduchu aspon díra s větráčkem od PC (pokud jej tam nemáš někde bokem) Pokus budeš mít přívod vzduchu , tak by se ti měla trošku zregulovat ta teplota.
zdar borci,
mam doma taky northern lighty,ale vratil jsem se k nim po dvou dnech a zjistil jsem,ze mi zacinaji belet spodni listy, od koncu listu ke stredu kytky.mam je pouze v substratu maji 16 dnu,mam je za oknem,3-4patro,v kvetinaci s odtokem, nevite co jim muze byt?
Původní příspěvek od lolak zdar borci,
mam doma taky northern lighty,ale vratil jsem se k nim po dvou dnech a zjistil jsem,ze mi zacinaji belet spodni listy, od koncu listu ke stredu kytky.mam je pouze v substratu maji 16 dnu,mam je za oknem,3-4patro,v kvetinaci s odtokem, nevite co jim muze byt?
Odtah vyřešen a největší pohoda je to sice na opačnou stranu, ale že by to nějak vadilo nevidím problém.A dneska nebo zítra se bude přesazovat do finálních květináču 6,5 l stačí ne ? a poradte mužu dát na dno květináču keramzit prej je to lepší ....
zalito zatím 1l plagronu hnojím střídavě jednou vodu pak hnojky
Čusec
keramzit na to dno dej určitě, je to lepší na provzdušnění kořenů a na lepší odtok vody...ale určitě ho pořádně vypláchni vyteče z toho nechutně moc bordelu...nechceš tu colltubu otočit o 180 a bude to na stejnou stranu =)