Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže po roce to tu máme zas-zásoby pomalu ale pravidelně docházejí. Tak i já se rozhodl přispět. Takže genetika
Kc33 a The Pure skunk - od člena fora.
Anesthesia - Pyramid seeds (řezany vlastní selekce) na fotce 6 ks vzadu
Blueryder/Snowryder- od člena
White Russian(řezan) -od člena
Durban poison
¨Belladona . .. . . . . . . . ..a spousta dalších.
ještě čekám na Vanilla kush a White widow fem které hodlám nařezat (takže popř budou k mání )
Takže sem konečně zjistil kdo měl pár E pohromadě dřív než já přeju hlavně s tim Purem hodně štěstí na dobrý pheno...kdyby ses rozhod to nařezat a měl cestu kolem Prahy měl bych zájemať to roste f.e
PS:Kdybys měl pocit že to sem nepatří normálně to vklidu nahlaš adminum ať to smažou nebo Pm pic
základem je dobré hnojivo .přes plagron , biobizz sem se dopracoval ke značce ATA ( terra grow , terra Bloom, PK 14_14, a final solution)- která se mi zdá jako nejoptimálnější a po pohnojení kytek jdou už na druhý den vidět rozdíly... tvoří se pěkné zelené výhonky - sytě zelené listy a nebojím se s ním po malých dávkách hnojit už teď. Jinak zemina Plagron
P.S. Cena těchto hnojek je si myslím taky hodně atraktivní : http://www.grow-up.cz/cs/shop/hnoji...zz/polozka-0073
Bílé Rusko ( white russian ) - řízek od člena fóra((díky moc) - původně byly 2 ale pošta se zase předvedla a tak byl jeden zlomený- tak sem ho seříznul dal zakořenit. teď už se zdá chytil
Na fotce řezan Rusáka který přišel v poho
tak nové foto z pěstu.....( 3 dny staré)
momentálně se už sluní naklíčené vanilla kush a bílá vdovka-takže F2 lebanesse a koštata Kc 33 už jsou z groow roomu pryč a uvolnily místo femi holkám...
Některé kytky už mám venku i bez pet lahví a v pohodě drží i přes ještě po ránu nevyzpitatelné počasí...další foto přidám zítra
NOVÉ FOTO: č.1 a 2. střecha :NORTHERM LIGHT AUTOFLOWER- growshop seeds.
takový pokus v přepravce na střeše.... no nevím hlína docela hodně vysychá a holky jsou náročné na vodu...
č: 1 a 2. další je kc 33 od člena fóra - začalo nakvétat ale fakty nevím proč......
č: 3 a 4 - je Kc 33 ale to vypadá normálně hodně se táhne do výšky tak sem je raději zaštípl