Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Grow test LED SPECTRA 300W - 500W Home Box XXL air-pots vs normal cocos vs allmix
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

SPECTRA LED 300 grow test Home Box XXL pojezd airpots vs normal cocos vs allmix . Příspěvek č. 1






Ahoj ve spolek , tak jak sem již avizoval v tomto přispěvku
citace:
Původní příspěvek od Hlava No , tak nejdřív bych chtěl poděkovat sponzorovi growLED.eu který mě kontaktoval asi před tydnem s nabidkou vyzkoušení LED světla , nejdříve sem se tomu tak trochu bránil ale pak sem si řekl že když už ta možnost je tak bych to mohl vyzkoušet abych se osobně přesvědčil jestli to funguje . Nebylo to samo sebou už nejakou chvíli sem se chystal na to že po delši odmlce trochu na kytky zablikám 12/12hod , takže jsem si pripravil HB XXL , pojezd , upravil ventilaci , nakoupil substráty , nějaky kvěniky a když jsem měl nařezany klony v pařníku chtel sem se podívat po nějakym 600W Lumateku od GIBu , tak docela znenadání přišla nabídka na otestování tohoto světla , jak sem psal nejdřiv sem se nechtěl ale nakonec zvědavost mě přemohla , takže po pár zpravách přes kecálka (icq) nejaky PMka a pár telefonů a ....tradáááá už to visí , takže se Vám všem budu snažit přinést objektivní test tohoto"nového" druhu světla , kterej neni první a doufám že se objeví dalši testovací jezdci , brzo se objeví novy trýd , čau Hlava
otestuji tady LED světlo 300W a aby to nebyla taková sranda nacpal sem do toho test airpot květináčů proti normálním a cocos proti allmixu , ty jsou od Biobizz , pak tady mám nějaký hnojiva ktery sem posbíral na pěstitelskejch výstavách , Plagron , Atami , něco co použivám stále , Biobizz a GHE .

Hardware

Pojede se v Homeboxu XXL 120x200x240 , bude tam pojezd , ufo ruck 400m3 s triakovou regulací , jak sem psal 10x airpot 5L , 32x čtyřhrany teku květnik 3,6L , uhlíkovej filtr ne , jde to rovnou do komína . Stojanovej větrák jako ofuk , ultrazvuková zvlhčovačka sencor s ionizatorem , ionizator a čistička vzduchu bionaire , to vše bude průběžně používáno , jak ?...bude postupně napsáno .
Samo světlo SPECTRA LED 300 teď 500

Osádka

Tak sice sem měl na tento pokus připraveno 40stejnech kusů , ale ty jsem musel dát někam jinam ( blbá story ) takže nakonec mi nezbylo než zariskovat a vybrat mix . Vzhledem k tomu jako matkař musim kontrolovat jestli kvalita nejde do kopru tak je nutné dělat test toho co prodávám , jelikož tuhle selekci sem dělal asi před rokem a půl +/- vybral sem 3phena Columbian Gold x El Nino - CSC test pack , od člena Pindulinka , 3 phena Woodo x Chronik z dílny neon [cz] a také od něj 1 pheno C99 x NL od nectar seeds , oboum za to děkuji dále klasiku , Sweet tooth 3 - SOL , Hedgehog - Pindulinka , SweetmendoBOG - Dr.Smokalot , Satori - Mandala , Ultimate Power Plant také přes neon [cz] ale odkud to je fakt nevim a Chronic -Serious seeds .

Je jich dohromady 42ks a doufám že se mi tam vejdou , sranda bude , každá kytka poroste/pokvete jinak . Uvidíme nějka se s tim poperu

Přesné složení a rozdělení

5ks Airpots - Allmix - SA , CH , C99 , UP a WxCH pheno a .
5ks Airpots - Cocos - SA , CH , C99 , SM a WxCH pheno a .
11ks Normal - Allmix - CH , C99 , WxCH pheno a , 2x WxCH pheno b , 2x WxCH pheno c , 2x CGxEN pheno a , 2x CGxEN pheno c .
21ks Normal - Cocos - CH , C99 , UP , SM , WxCH pheno a , 2x ST , 2x HG , 2x WxCH pheno b , 2x WxCH pheno c , 2x CGxEN pheno a , 2x CGxEN pheno c , 4x CGxEN pheno b .
42ks total.



Jo to bude jízda .


První dojmy

Je to těžký , no cca 8kilo je hned znát .
Je to ale za co pověsit .
Je to plug-play , vybališ-zapojíš do zasuvky a svítíš .

Po zapnutí .

Světlo hned , cca 1-1,5sec , naskoči .
Svítí hned naplno .
Barvy , všechny , po prvnim zapnutí to je pecka do oči , na výstavách to bylo v prostoru to nebylo tak vidět , v XXL se do toho světla se nedalo podívat , asi hodku si oči zvykali na jiné barvy než na bílou a žloutou .
Jak sem psal , barevná diskotéka

Klady

Stínitko , lampa , balast v jednom kuse + kabel .
Kabel , může bejt dlouhej jak chcete , nejste limitovaný vzdáleností předřadnik - výbojka .
Složení barev . Uvidíme ale jestli pod tim neco bude .
Nemá to tepelnou stopu jako výbojka .

Zápory

Je to hlučný , nečekal sem že to bude dělat hluk jak ufo 400m3 . ( 6x PC větrák )
Vyrábí to teplo , jasně jako každá věc co hodně svítí , zde ale je teplo vyráběno 6ti PC větrákama (opět) které jsou zhora světla a chladí elektroniku a desku . Ohřátý vzduch pak vychází z boku světla .
Takže bych se nebál to srovnat tepelně s 400W , protože jsem 400W nahradil 300W LED panelem a nechal v HB XXL , teploty byly na stejné urovni kolem 24-25stupnů .
Což mě přivádi k dalši věci a to spotřeba , 300W žere 390-391,3W při 1,720A , srovnání s Lumatek 400W 428-433,3W při 1,866A , je to jen okamžitá spotřeba , měřák mám tak to ještě změrim průměrně za hodinu , den apd .
Je to tězky , pověsil sem pojezd viz , na to LED a jelikož mám pojezd jen na 1,3m hliníkové kolejnici , tak se mi pokud dojede pojezd se světlem na kraji , tak se mi to vahou na druhy straně zvedne , to ješte musim pořešit , zatim ale nepotrebuju pojezd v pohybu .

Takže to byli první dojmy . Nic převratného sem asi neobjevil ale pro pořadek .

Klony jsem po pár dnech v kelímkách šoupnul pod LEDku , dal sem ho 40cm nad vrcholky , což nebylo ideální protože i když jeli 2zvlhčovačky tak v u kytek nebyla potřebná vlhkost protože páru od zvlhčovače mi odfukovalo LED světlo , tak jelikož je tam napsáno že neni vodotěsny , nechal sem zvlhčovčky fučet do HB , protože tam ješte v té době byla klonárna s zařivkama takže v boxu bylo mezi 50-80% vlhkosti celkově , stabilně se držela cca na 55% .

Nahodou sem balil klony a ješte když tam byli obě světla se mi povedl vyfotit jeden zajimavej obrázek . viz poslední foto .

Naposledy upravil Hlava 10-05-2011 v 23:43 PM

Old Post 22-03-2011 v 01:26 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Hardware Příspěvek č. 2






Hardware

Tak Airpot ,diskuze zde mám 10ks 5ti litrovejch a 10ks 10ti litrovejch , zatim použiju jen ty 5ti , budu to srovnávat s klasickejma teku o obsahu 3,6L , sice je to rozdil 1,4litru ale pokud to je tak super tak to bude znát stejně . Nechám se překvapit .

Homebox , XXL , co víc napsat , sem spokojen .

Pojezd klasika lightrail , postup jak sem ho montoval a věšel najdete tady KLIK (ješte ne) nastavenej je na 25-30sec zůstat stát na konci kolejnice .

LED světlo mám zatim toto , SPECTRA LED 300 zapůjčené od growLED.eu , tímto ješte jednou děkuji. Zatim sem změřil jen okamžitou spotřebu , ješte počkejte na zavěr a celkové vysledky měření.

Tady je video jak se to zapíná oproti 400W Lumateku

Ventilace tu zajištuje UFO Ruck 400m3 , ktery jede přes triakovej regulátor , napojení 125mm , použitej sonoflex kvůli hluku . Filtr nemám odtah jde do komína .

Médium Sem použil od Biobizz a to All-mix a Coco-mix 16ks je v All-mixu a 26 v kokosu , uvidíme jestli bude znatelny rozdíl mezi stejnymi druhy .

Hnojky Tak stabilně ted použivam Biobizz a GHE z výstav mám vzorky od Atami , coco a + b a nevim leju tam toho dost a kytky sem mi zdali podvýživeny , tak sem radši začal s GHE a uvidíme po přesazeni . Ješte mám z výstavy Plagron grow + bloom tak uvidíme . Ješte vymyslim system ktery čim budu hnojit a je to .
Jo zalivka samo ruční

Dalši....něco sem zapoměl ??

Fota

1. Airpot - jak ho koupite
2. Airpot - složenej
3. Grupen foto , medium , pots , osádka
4. Hnojky GHE , Biobizz
5. Atami , Plagron

Naposledy upravil Hlava 14-04-2011 v 14:02 PM

Old Post 22-03-2011 v 02:55 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Pokus č. 1 Příspěvek č. 3






Pokus č. 1

Tak pokus č.1 je takovej že budu nechám 3 stejný klony od různejma světlama , jedno bude pod 400W Metlou , druhy bude pod tou LEDkou a třetí nechám pod zařivkama , jednoduše rozeznatelnné zleva , M , L , Z . (pardon prvni den sem zapoměl popsat) tak že zde pod sebou prvních 5 dní , foceno vždy okolo půlnoci .

1.den









2.den









3.den










4.den









5.den

Naposledy upravil Hlava 25-03-2011 v 23:57 PM

Old Post 22-03-2011 v 03:34 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 4






Pokus č. 1 .....jak je videt tak nejak extra velky rozdily to nejsou , vlhkost a teplotu to ma stejnou +/- 50% vlkosti a 24-25°C .


Co jsem za 4dny vypozoroval ?? když se koukam na ty fotky postupně , tak
- první věc , M a Z hned vystřelili druhej den vejš , L stejná velikost
- druhá věc , na zatim prvni a posledni fotce je videt rozdil , na M a Z vyrostli sekundarní výhonky více v střední a horní oblasti kytky u L ve spodní časti kytky , L se taky oproti druhejm dvou tolik nevytahuje , uvidíme dál

6.den








7.den









8.den











9.den











10.den

Naposledy upravil Hlava 01-04-2011 v 00:27 AM

Old Post 25-03-2011 v 01:48 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Osádka Homeboxu Příspěvek č. 5






Osádka Homeboxu

Tak jak jsem psal , je to hodně modelů viz první připsevek ,
citace:
Původní příspěvek od Hlava
Přesné složení a rozdělení

5ks Airpots - Allmix - SA , CH , C99 , UP a WxCH pheno a .
5ks Airpots - Cocos - SA , CH , C99 , SM a WxCH pheno a .
11ks Normal - Allmix - CH , C99 , WxCH pheno a , 2x WxCH pheno b , 2x WxCH pheno c , 2x CGxEN pheno a , 2x CGxEN pheno c .
21ks Normal - Cocos - CH , C99 , UP , SM , WxCH pheno a , 2x ST , 2x HG , 2x WxCH pheno b , 2x WxCH pheno c , 2x CGxEN pheno a , 2x CGxEN pheno c , 4x CGxEN pheno b .
42ks total.


Prvních deset dní zůstaly kytky v teku květníkach 6x6x7 aby pořadně prokořenily a byli připraveny na přesazení , LED světlo sem pověsil na první dny cca 40cm nad klony což se ukázalo jako ne přiliš dobrý nápad , i když vlkost byla od 30 do 88% max průměr 50% a teplota 25C , světlo tak blizko jim nesvědčilo měly zkroucené listy , viz foto . Tak sem světlo asi 2-3den dal na 60cm a hned to bylo lepši .
































3dny před přesazením , pekně vyjíždej sekundárni větve .

Naposledy upravil Hlava 25-03-2011 v 04:00 AM

Old Post 25-03-2011 v 02:06 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Bližší seznámeni s osádkou Příspěvek č. 6






Bližší seznámeni s osádkou




Tak ted jednotlivě , nejdřive sólisti v Air-pots zleva v kokosu
Satori , Chronik , C99xNL , Woodoo x Chronik , SMBOG , dále v Allmixu ,Ultimate Power Plant , Woodoo x Chronik , C99xNL , Chronik a Satori .







Společne foto s náplněma .









Skupinové foto , normal teku , Allmix , C99xNL , WoodoxChronik 3 a 2 4ks , Columbian Gold X EL Nino 1 a 3 pheno 4ks , WoodoxChronik pheno 1 a Chronik






..dále 2větši normal teku kokos skupiny




koko 1 . Chronik , C99xNL , 2x Sweet Tooth 3 , SMBOG , Ultimate Power Plant a 2x Hedgehog .








koko 2. vlevo 2X jsou Woodoo x Chronik a vpravo 7X jsou Columbian Gold X EL Nino , různe pismeno za čislem znači různe pheno .

U kokosu se mi pozdávali kytky dost pocuchané , hráli všema barvama a to by měli až na konci květu , no nejvyšší čas přesadit !!

Hlavně tedy ty v tom kokosu , rikal sem si proč , pak sem se nekde tady dočetl že ty hnojky od atami co se rozdavali na vystavach jsou nejaky naředené , tak sem je vyřadil z testu a nasadim koupené GHE

Naposledy upravil Hlava 25-03-2011 v 03:16 AM

Old Post 25-03-2011 v 02:53 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 7






...na začatku bylo světlo ... ....ale prdlajz Homebox











Pak přistaly Air-poty .











Mezi ně teku .








A pak vystoupila posádka a chtěla tančit ...








Jenže jim vypli slunce

Old Post 25-03-2011 v 03:22 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Pokus č. 1 Příspěvek č. 8






Pokus č. 1 Finále .






Tak takhle to vypadá dneska 13dní po poslední fotce , orval sem listy aby byly videt sekundární větve . Zalejváno jen vodou , nejak sem se stim nebabral a tady výsledek .








Tady pohromade , metla , led a zarivka










jednotlivě metla , nakonec se to pěkně vytáhlo , možná kvuli vejšce od světla ale to měli věchny 3 přibližne stejnou . Nevyšší .












Ledka , je dobře videt hodně sekundárních větví . Nejnižší .












Zařivka , taky se udělalo hodně sekundárních větví a celkem pravidel ně , vejška neco mezi

Naposledy upravil Hlava 15-04-2011 v 00:18 AM

Old Post 25-03-2011 v 03:28 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growLED.eu
Grower Sponsor

Karma uživatele growLED.eu - 82% PěstitelskáKarma uživatele growLED.eu - 82% Pěstitelská

Registrován: Mar 2011
Příspěvků: 18 

Příspěvek č. 9

Zdravime vsetkych
Dakujeme Groweru a hlavne (ing) Hlave ze spustil tento TEST, ktory ako verime a dufame bude velmi uspesny.

Prajeme vela zdaru a cest praci.

growLED.eu

Old Post 25-03-2011 v 11:15 AM
growLED.eu je offline   Profil uživatele growLED.eu   Find more posts by growLED.eu   Foto galerie člena growLED.eu   Click here to Send growLED.eu a Private Message   Add growLED.eu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele growLED.eu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 10

citace:
Původní příspěvek od xpapousek
2 Eco, Jokerrr, growLED.eu: si pište do karmy tohle, vod toho tu je! Nevim kdo se ma pak jen kvuli takovym jako vy prodírat 10 strankovym tematem!



..hehe díky kolego , jsem to chtel napsat ješte ráno ale už jsem měl dost , ale klidně pište relevantní dotazy , ja je pak proberu , a s citací na ně odpovim , jinak si to tady samo promažu , později .

...xpap ,ty woe growLED.eu mi to světlo zapůjčili tak jim ten přispěvek na prvni straně nechám jinak díky všem za podporu , budu se snažit aby to stálo za to

thx Hlava

Old Post 25-03-2011 v 17:12 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 11






Airpoty jsem naplnil přeně jak sem psal tady až po okraj s tim že u krajů bylo médium zároveň s hranou kontejneru a uprostřed zhruba o 2cm níže kvůli "miska" efektu aby se zalivka nerozlejvala do stran , u Air-potů do děr . viz fota .


To jsem udělal u všech kontejnerů Airpot a teku .


Air-pots all-mix .








Air-pots kokos .









Teku kokos a ...............all-mix sem nejak zapoměl nafotit bez , ale to nevadííí vlevo dole se můžete podívat na velmi důležitého pomocníka každeho growera , zde v provedení modrá .








Miska kokos









Miska all-mix , všichno chápou o čem sem mluvil , no moc velký v tom rozdíl není ale pro jistotu .

Naposledy upravil Hlava 26-03-2011 v 01:38 AM

Old Post 26-03-2011 v 01:13 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 12






Tak jakmile jsem naplnil všechny kontajnery co šly , tak se zase objevila posádka HBčka a obsadila pozice .






Nejdřiv nejzdatnější z posádky obsadili , air-poty zaplněné výživnym all-mixem .








Odhodily veškerej stud a odhalili se , pozor přiští fotka je porno !!!









Odhalené kořeny , hmm pěkné C99 x NL









Pak se otevřela země a ....je to je odjinud , ale hodí se to .









.....posádka naskákala do děr

Naposledy upravil Hlava 26-03-2011 v 02:08 AM

Old Post 26-03-2011 v 01:34 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 13





A pak sem je zahrnul odhrabanou hlínou pořadně udusal "do tvaru misky" a zalil tak aby se co nejvíce prolil celej kontejner , takže sem jsem nalil do každého 800ml odstáte vody s 1ml/L fish mixu .






Takto .







Tak a už nikam cestovat nebudou .








...ješte kořeny all-mix , C99 x NL .









Chronik all-mix .

Naposledy upravil Hlava 26-03-2011 v 02:50 AM

Old Post 26-03-2011 v 01:49 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 14






To samé se opakovalo postupně u skupinky koko air-pot , nebyla taková tlačenice , jako u výživného all-mixu















Tady o5 dole bez










Díra v kokosu ....











....hmmmm , přesná










A už tam sedí , jak prdel na hrnci .


Naposledy upravil Hlava 26-03-2011 v 02:27 AM

Old Post 26-03-2011 v 02:03 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 15






Zahrabat , udusat , zalejt , jo a nafotit !! Dle mých záznamů jsem jim namíchal koktejl z GHE flora series 3složky po 0,7ml na litr , do každeho potu putovalo 0,7litr tohoto mixu u 600ml sem přestal lejt , počkal , vytekly 2-3kapky a dolil , zase par kapek a oka .











Grupen foto .













Kořeny kokos Woodoo x Chronik











Kořeny kokos C99 x NL









Kořeny kokos SweetMendoBOG

Naposledy upravil Hlava 26-03-2011 v 02:45 AM

Old Post 26-03-2011 v 02:09 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 16






Na první fotce je zástup stěžovatelů ktere se nedostaly do nových provzdušnených rezidencí , zbyli na ně menší kamrlíky hranateho tvaru a bez okysličovacích děr









Nejdřiv od pohledu hezčí partička v allmixu , šup šup .






















A nakonec "ošklivky" v kokosu které zbyli , šup s nima do většího ,

Old Post 26-03-2011 v 02:46 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.5606370 seconds with 38 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív