Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny Growery ,
přišel čas na nějakou změnu v nabídce triček pro členy, aby bylo i nadále z čeho vybírat. Berte toto téma jako menší průzkum pro nás, abychom věděli, o co především máte zájem. V úvahu připadají následující možnosti, které zrealizujeme podle vašeho zájmu:
další barvy pánských triček s logem v jiných barvách
dámská trička
mikiny
mikiny s kapuckou
Jakékoliv další nápady uvítám! Mějte se fajn a užívejte nového roku 2003!
[Edited by carlos on 05-01-2003 at 03:35 PM]
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
jo, kapucovek neni nigdy dost - do toho bych možná ještě šel...
jináč dneska sem si vyzved triko, dokonce i s drtičkou - thx GrowerTeam, udělali ste mi radost
Teda ta vysifka by byla mozna jeste lepci na tu klokanku - tolik se to nevojede a vypada to excelentne...
to by mozna stalo za uvahu - dyk to logo nemusi bejt velky
Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet
Ja bych taky souhlasil s tou mikcou s kapuci
uz to tady psalo asi hodne lidi ale nemel sem to cas cist vsechno ....
a ted mi zvoni na hodinu tak musim mazat
,,Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až ho budeš opouštět ,, Konfucius ,,Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky; chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit o pochopení.,,
Maurois
No jasne klokanka je super napad, ja bych do ni sel urcite taky.Mozna by ste mohli udelat, ze by si kazdej zvolil jak chce velky logo a kde ho chce mit to by bylo asi nejlepsi
OK. Ukázali jste o co je zájem a uděláme tedy mikiny se stahovací kapucou a kapsičkou uprostřed (tzv. klokanky). Škoda, čekal jsem spíše, že budete mít chuť obdarovat slečny stylovými dámskými Grower tričky.
citace:
Původní příspěvek od DanDer No jasne klokanka je super napad, ja bych do ni sel urcite taky.Mozna by ste mohli udelat, ze by si kazdej zvolil jak chce velky logo a kde ho chce mit to by bylo asi nejlepsi
To bych také moc rád, ale bohužel něco takového je nereálné. Výšivky jsou při takto nízkých objemech neproveditelné. Tisk bude opět logo Grower ve stejném designu a barvách, jako trika. Brzy bude k dispozici také alternativní barevný design.
citace:
Původní příspěvek od vevejka kdyby byla kapucová mikina, tak do tý bych asi taky skočil....kdyby byla tak kolem 500,-Kč...
Za takovou cenu bych asi musel potisknout mikiny od vietnamců. Tohle je kvalitní materiál Jerzees. Takže suma sumárum:
Mikina s kapucí Jerzees (575M)
Velikosti: M,L,XL
Barvy: černá, oliva, břidlicová šeď, bříza (podobně jako oxfordská šeď jenom světlejší)
Je mi jasné, že cena je relativně vysoká (ovšem plně odpovídající kvalitě) a já nevím jaký zájem očekávat. Proto budou tyto mikiny k mání pouze na objednání - bez oficiální nabídky. Kdo chcete, PM-kem mi co nejdříve pošlete objednávku. Během příštího týdne budou mikiny hotové. Ke každé objednávce přidáme drtič Grower.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy