Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Začátečník prosí o rady..
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Toy
Nový Člen

Karma uživatele Toy - 0% Pěstitelská

Začátečník prosí o rady.. Příspěvek č. 1

Ahoj jsem v začátcích a rád bych se zeptal na pár věcí..jde na jeden předřadník narvat víc sodíkovek? Mám 400w předřadník od GIP a mam na tom 400W lampu..šla by ještě jedna nebo musim koupit další př.? a ještě bych potřeboval nějakou dobrou hnojku za málo peněz(chudej studentík)..jinak kytky jsou v rašelině..a poslední věc co mě zajímá je jaký máte zkušenosti s blue mystic.. Je náročná na pěst? Jaký má pak účinky? A jakej má výnos? Dík za rady a ať se daří

Naposledy upravil Toy 16-12-2012 v 08:32 AM

Old Post 10-03-2011 v 22:19 PM
Toy je offline   Profil uživatele Toy   Find more posts by Toy   Foto galerie člena Toy   Click here to Send Toy a Private Message   Add Toy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Crabakles
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Crabakles - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Crabakles - 76% PěstitelskáKarma uživatele Dr.Crabakles - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Čau Nerad bych kecal ale myslim, že nejde Co se týče hnojek, tak já jsem spokojenej s plagronem Jen v rašelině? Bojím se, abys neměl problémy s pH. Měj se

"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph
Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky

Old Post 10-03-2011 v 22:26 PM
Dr.Crabakles je offline   Profil uživatele Dr.Crabakles   Find more posts by Dr.Crabakles   Foto galerie člena Dr.Crabakles   Click here to Send Dr.Crabakles a Private Message   Add Dr.Crabakles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toy
Nový Člen

Příspěvek č. 3

To pH si hlídám mám ho cca na 6,2 až 6,4.. Koupil sem si změkčovač vody a furt to držim snad na ideální hladině..teď mi vrtá hlavou ten předřadník noo stojí dost peněz a nechci kupovat ještě jeden..

Old Post 10-03-2011 v 22:34 PM
Toy je offline   Profil uživatele Toy   Find more posts by Toy   Foto galerie člena Toy   Click here to Send Toy a Private Message   Add Toy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DooMer
vesnický pěstitel

Karma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

jeden predradnik= jedna lampa o stejne wattazi jakou ma predradnik nic vic nic min!!!
hnojky za malo penez- plagron, biobizz
blue mistic- neznam (http://grower.cz/semena/blue-mistic)

Low ammo pack 2011 by DooM

DooMeruv outdoor 2010

Doomerova malá zahrádka|2007,2008,2009|

young forever with a foot in the grave

Old Post 11-03-2011 v 00:44 AM
DooMer je offline   Profil uživatele DooMer   Find more posts by DooMer   Foto galerie člena DooMer   Click here to Send DooMer a Private Message   Add DooMer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Toy
Nový Člen

Příspěvek č. 5

aha tak to je dost blbý ale dík za pomoc a mohl bys mi poradit nějakou hnojku konkrétně?nemám přehled co je nejlepší volba..dík za rady

Old Post 11-03-2011 v 09:46 AM
DooMer
vesnický pěstitel

Karma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% PěstitelskáKarma uživatele DooMer - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Plagron
Bio Bizz

Low ammo pack 2011 by DooM

DooMeruv outdoor 2010

Doomerova malá zahrádka|2007,2008,2009|

young forever with a foot in the grave

Old Post 11-03-2011 v 11:03 AM
DooMer je offline   Profil uživatele DooMer   Find more posts by DooMer   Foto galerie člena DooMer   Click here to Send DooMer a Private Message   Add DooMer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spála
Stálý Člen

Karma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Tak nejlevnější a schopná hnojka jsou slepičáky, ale pokud nemáš někoho známého tak za mě určitě Biobizz... základ alespoň Grow a Bloom, určitě se ti to na výsledku projeví.

Old Post 11-03-2011 v 14:17 PM
Spála je offline   Profil uživatele Spála   Find more posts by Spála   Foto galerie člena Spála   Click here to Send Spála a Private Message   Add Spála to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spála
Stálý Člen

Karma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% PěstitelskáKarma uživatele Spála - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Tak nejlevnější a schopná hnojka jsou slepičáky, ale pokud nemáš někoho známého tak za mě určitě Biobizz... základ alespoň Grow a Bloom, určitě se ti to na výsledku kytiček projeví.

Old Post 11-03-2011 v 14:18 PM
Spála je offline   Profil uživatele Spála   Find more posts by Spála   Foto galerie člena Spála   Click here to Send Spála a Private Message   Add Spála to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-09-2019 - zapojení předřadníku prosím o radu - 4 odpovědí
08-12-2010 - Začátečník uvítá každou radu - 94 odpovědí
14-03-2009 - Kolik zasadit Kytek? Prosím o rady.! - 6 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás