Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych se zeptat někoho kdo tomu rozumí, jaký je rozdíl mezi těmito dvěma vatážemi od Plug and grow? Přijde mi, že ten vzhledově vypadá 250w jako slušné dělo a 200w jako obyčejná třeba 125w Envirolite. Myslíte že je to velký rozdíl, nebo ne? Díky za odpovědi.
Plug and grow-zapoj do zasuvky a růst
podle mě žádnej rozdíl není je to jen aby člověk pochopil že není potřaba už žádnej balast
hlavní sou jen teploty chromatičnosti tedy 2700/6500 popřípadě obojí najednou
Původní příspěvek od caseage Plug and grow-zapoj do zasuvky a růst
Když už tak: zapoj a pěstuj
To Muminex:
Mě by spíše zajímalo, co vyřešíš tím, že zaměníš 250W sodík za 250W CFL nebo 200W CFL? Raději si pořiď pořádný odtah. Na těch 250W HPS potřebuješ min 250m3/h. Pokud bych chtěl uspořit energii, tak bych si pořídil v tvém případě max. 125W CFL, ale pod tímhle zase nedosáhneš takových výsledků, jako pod sodou. Takže ti doporuřím přikoupit silnější odtah a zvětšit prostor.
Nebo pro úsporu bych ještě doporučil 150W sodík.
Prostor nezvětším, odtah je dobrý stačí i na sodík, mám i 125 clf, ale je moc malá chci usporku,a le taky aspon nejaky vysledek, proto 200w. Zajimalo me jaky je rozdil mezi 200 a 250w. o tom 150w hps se da uvazovat.