Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tuto stranku sledujem par rokov, ale az ted sa naskytla prilezitost rozbehnut nejaky ten indoor. Pestujem pre potesenie a samozrejme ak sa aspon nieco z toho podari doviest do uspesneho konca bude to len plus (: A taktiez sa mi nechce platit za nieco, za co by sa platit vobec nemalo a tam kde zijem to znamena €15/gram. Som len obcasny uzivatel, drzim sa hesla There's nothing like a homegrown
Box: Plastovo-zelezna konstrukcia...150x70X50. Ako obal sluzi homemade "plachta" z troch vrstiev cierna folia-alobal-izotermicka folia ktora sluzi ako odrazova plocha. Kupil som ju v outdoors potrebach na camping a predavaju to ako emergency blanket..v popise sa uvadza ze je to vyrobene z mylaru.
Medium a hnojky: Biobizz all mix, bb grow/bloom/fish mix zatial
1l a 6l kvetinace
Genetika: 10x regular Orange bud z Dutch passion
Vietor: Pritah/ odtah 2x2 8cm pc fan na adaptery s reg napatim. 15cm stolny ventilator-ktory neviem ako tam mam vhodne umiestnit
Dalsie: Zvlhcovac-Challenge 3.5 Litre Ultrasonic Humidifier
Na upravu ph mam len ph kvapky a ph-
Teplota: 25/17
Vlhkost: 70/50
Veci som nakupoval z roznych online grow shopoch a ebay.
Semena z Dp platene bank prevodom, prisli presne za tyzden.Klicivost 9/10 za tri dni naklicene v toaletakovej lazni (:
Momentalne je tam 8 1l kvetinacov,ale pak do velkych 6l budem presadzat. len 4 najsilnejsie holky.
Zatial vse. Zaroven by som poprosil o radu ako mam poriesit ten ofuk. Ten reflector zabera dost miesta a napchat tam ten ventilator aby to nejak rozumne fukalo na holky je problem.Aj ked to tam narvem zas to odfukne vsetku paru zo zvlhcovacky. Rozmyslam nad 2x 12xm pc fan, alebo stolny pc usb ventilatorom s priemerom 15cm.
Vdaka
Takze presne 7 dni od prvej manipulacie zo semiackom-miska s papierom.Narval som tam aj vent..tie vzadu sa ale vobec nehybu, takze 4x12cm pc fan je na ceste.
Po rannych mrazoch ma trochu trapia nizke teploty
Den: 21-23
Noc: 16-18
Nazdárek , nebál bych se pod tu 250 šoupnout klíďo 6 rostlin , prostor na to určo máš , tak ať nejedeš zbytečně dlouho na růstu...
Můžeš kdyžtak upnout nějaký fotky jak ti to frčí pod tou modrou(edit:až popojedou )?Díkec
Jinak bedlivě sleduju a sem na to zvědav
Serus..diky sa sledovanie (:
Jednu,dve fotky uploadnem v pondelok vecer kedy to bude tyzden odkedy vykukly spod zeme a pak upload raz za tyzden. Myslim ze pak urobim nejaky upgrade skrine ta folia sa mi moc nepoydava.
6rastlin-uvidim ked tam narvem tych 6 velkych kvetinacov tak presne vykriju plochu. Ale kedze svetlo drzim 5cm nad nimi tak tie zadne dva kde je obimka moc nepresvieti.
Zatial sa rastlinkam dari..len stale nizke teploty
Teplota: 21-16
Vlhkost: 70-30
Ahoj,ahoj,ahoj...
Takze slubeny upload.Dnes je to presne 7 dni odkedy kocky vyliezli z utrob zeme na svetlo bozie..
Nic zvlastneho sa nedeje a vsetko ide podla planu (: Teda az na to ze vent na ofuk sa mi doebal, ale zajtra by mi mali dojst 4x 12cm pc fan. Uvidim aky budu robit vietor, ak by to dobre slapalo tak 2 necham v skrini a z dalsich dvoch vymajstrujem nejaky pachac.
Teplota: 22-16
Vlhkost: 80-50
cus mám taky OB a bál sem se že roste pomau ale vidím že seš na tom podobně.viz https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=54921 ta poslední fotka byla těsně před tím,co se ty ostatní rozjely ted uz je to mnohem lepší a ta velká už smrdí.jinakněak větřím.že budu mít problémy s prostorem do půlky května,a tak jsem je ohnutim stonku zavedl až na hranu květníku :-D každej cm se počítá
Tiez som si vsimol rozdiely v raste medzi jednotlivymi kockami..a ten rozdiel bol dost markantny. Na zaciatku som ich tam mal 8..ted uz len 6..tie najpomalsie som dal do fucka.Na zaciatku sli pomali,ale myslim ze sa to uz zacina rozbiehat (: Ja sa stale neviem rozhodnut ci ich tam budem drzat 6 abo len 4....ale asi to necham volne plynut..keby ostali 3-4 samice bol by som stastny (:
Tak prvy PROBLEM a dost velky..pruser
Ziarovka je v tahu
Siel som ceknut kocky..vsetko slape..ale TMA..ebne ma z toho
Novu mozem kupit az v piatok.Co s nimi do piatku?a rozdychaju to pak?
Nejake rady PROSIM?
zatial som tam dal usporku 14w warm white..co je dost na prd..ale lepsie ako ich nechat v tme.rano pozrem nieco lepsie co by sa dalo zohnat v beznych shopoch. do growshopu sa dostanem az v piatok.
Ach hresim kade chodim..
Back on track (:
Takze dnes som si urobil nuteny vylet do gshopu v Dubline a kupil som novu ziarivku,diamantovu foliu,leaf coat od biobizzu a nejake pipety.Chalani v obchode boli super a nejake rady som ziskal.
Ziarivka je opat 200w blue ale tento krat od FHD-future harvest development.Vraj zatial nemali na nu za rok tiadne staznosti co sa pri inych znackach stavalo.Na fotkach mozete vidiet aj rozdiel vo velkosti,guerllight co som objednal online je vyrazne mensia-ma 12 trubic a nova Fhd ma 18! Na porovnanie..stara pokazena stala online €52..nova v obchode €75. Nahodil som tam diamantovku a rozdiel v odraze dost vyrazny! Taktiez som dal damske silonky na pritah bolo boxe prachu az az-na listoch aj na tienidle bol znacny nanos.
Za tie tri dni bez poriadneho svetla a pri stalej teplote 16st sa troska zasekli a maju "pokrcene" listy co bude zrejme skakanie ph- kvapky. Polievam tak ze kazde tri dni prelejem kvetinac a dnes dostali postrek leaf coat
Dotaz:Ziarivky a vysoka vlhkost? Na obale je zdoraznene ich nepouzivat vo vlhkych podmienkach.Takze ted tam mam obavy dat zvlhcovacku.Nejake rady? Ako to riesite vy?vdaka
Fotky:
1. a 2.-rozdiel v ziarivkach..na lavo je nova
3.- nudzovy stav v ktorom boli tri dni (:
4.- po upgrade..vyzera to pekne a uhladne (: spokojnost
proc tak vysoko?já mám tak 7cm nad tím květovku 125w a vpohode :-)
myslím že to uplne vpohode pude tu modrou dvoustovku jepnout asi 12 cm nad to max...si pod tím zkus změřit teplotu....ta zvlhcovacka facha jak?
to je tak vysoko len kvoli foteniu..inak je to 5-7cm nad vrcholkami.zvlhcovacku som tam nedal..bojim sa ze to odebe lampu..takze len miska s hadrem zatial..asi kupim dalsie spincky a v nejakom rozumnom mnozstve to bude fukat..bo predtym mi islal non stop ked bolo svetlo zapnute..
Up
Kocky su presne dva tyzdne stare. Vcera som ich presadil do 6,5l kvetinacov. Jednu (najslabsiu) som dal prec,inak by tam nebolo mozne mat ofuk. Vyzera to ze presadenie zvladli skvele a ja tiez (: Male kvetinace boli krasne prepletene snehobielymi korenmi. Kazdy den ich striekam leaf coatom. V najblizsej zalievke (streda) ich chcem aj prvy krat pohnojit a to 1/4 davkou biobizz grow+fish mix.
Teplota: 27-16
Vhkost: 60-30
Peace
1.box v provovoze
2.pohlad na celok
3. a 4. najvatsi tahac
5.nejake skvrny..?